Mert Fırat'ın yolda önünü kestiler!

Ünlü oyuncu Mert Fırat önceki gün Yeniköy'de yalnız yürürken objektiflere takıldı. Hayranları tarafından yolu kesilip, kendisinden fotoğraf istenilen Fırat, hayranlarını kırmadı.

Ünlü oyuncu Mert Fırat geçtiğimiz gün Yeniköy'de objektiflere takıldı. Eşinin yanında olmaması dikkatleri çeken oyuncunun önünü hayranları kesti. Fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını kırmadı. Polisiye bir filmde rol aldığı açıklamasını yapan Fırat, “Kadroda Melisa Aslı Pamuk ile Celil Nalçakan da var. Geçenlerde gözlem yapmak ve eğitim almak için emniyete gittim”şeklinde konuştu.

Mert Fırat

Mert Fırat

Ünlü oyuncu Mert Fırat, eşi oyuncu İdil Fırat ile dünyaevine girmesinden bu yana 14 ay geçti. Mert Fırat, katıldığı bir panelde evliliği hakkında konuştu.

Mert Fırat

Mert Fırat

Evlilikten korkan biri olan Mert Fırat, "Evlilikten korkan bir insandım, amma özellikte son iki yılda hayatım çok değişti. Şimdi 'iyi ki hayat arkadaşımı bulmuşum da birlikteyiz' diyorum" şeklinde açıklama yaptı ve  "Aslında evde İdil'in sözü geçiyor ama bunun da fayda olduğunu düşünenlerdenim" diyerek sözlerine ilavede bulundu.

Engin Akyürek'ten kardeşine düğün sürprizi!

İLİŞKİLİ HABER

Engin Akyürek'ten kardeşine düğün sürprizi!
Pelin Akil ikizlerin yüzünü ilk defa gösterdi!

İLİŞKİLİ HABER

Pelin Akil ikizlerin yüzünü ilk defa gösterdi!

BİR YORUM YAPIN 0