Aslıhan Doğan'ın sır gibi sakladığı yemek şefi ortaya çıktı!

Geçtiğimiz gün eşi Aslıhan Doğan ile Maslak'ta bir mekanda görüntülenen Aslıhan Doğan yemeklerle ilgilenmesi için özel şef tuttuğunu söyledi. Sır gibi sakladığı şefin Acun Ilıcalı'nın kanalı TV 8'de yayınlanan yemek programındaki bir şefin olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz gün bir mekan çıkışı görüntülenen Aslıhan Doğan yemek yapmayı bilmediğini ancak iyi organize ettiğini belirtti. Bunun için özel şef tutuğunu söyleyen Doğan'ın sır gibi sakladığı şefin kim olduğu ortaya çıktı. TV 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programında geçen sene yarışan 22 yaşındaki Eslem Sena Yurt, çiftin evinde 7 Bin TL'ye işe başladı. 

Eslem Sena Yurt

Eslem Sena Yurt

TURAN ÇİFTİNİN EĞLENCESİ OĞULLARI HAMZA!

2018 yılında sosyetik güzel Aslıhan Doğan ile evlenen futbolcu Arda Turan evliliklerini Hamza adında oğullarıyla taçlandırdı. Turan'ın oğluna olan düşkünlüğü sosyal medya paylaşımlarıyla belli oluyor.

arda turan ve aslıhan doğan oğulları hamza

arda turan ve aslıhan doğan oğulları hamza

Futboldan zaman buldukça oğlu ile zaman geçiren Turan geçtiğimiz gün eşi Aslıhan Doğan ile bir mekan çıkışında görüntülendi. Sık sık oğullarıyla video çeken Turan, "Evde olduğumuz zaman video çekiyoruz. Çekerken de çok eğleniyoruz şeklinde" konuştu. 

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Futbolcu Merih Demiral'dan dünya devletlerine tokat gibi cevap!

İLİŞKİLİ HABER

Futbolcu Merih Demiral'dan dünya devletlerine tokat gibi cevap!

BİR YORUM YAPIN 0