Ramo'da şoke eden ayrılık... Ramo dizisinin konusu nedir? Ramo 28. bölüm 3. fragman yayında...

Show TV'nin sevilen yapımlarından olan başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in rol aldığı Ramo dizisinden Olgun Şimşek diziye veda ediyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başarılı oyunculuk performansı ile izleyici tarafından kısa sürede beğeni toplayan Ramo dizisi 28. Yeni bölümü ile ekrana gelecek. İzleyenleri ekran başına kilitleyen Ramo dizisinde aksiyon tavan yaparken beklenmedik bir ayrılık haberi geldi.

ATV’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden sonra Ramo kadrosuna dahil olan Olgun Şimşek yayınlanacak olan 28. bölümde diziye veda edecek.

DİZİ ÇEKİMLERİNDE SETE YOĞUN İLGİ!

Salı akşamları yeni bölümleriyle izleyicileri aksiyon ve aşk dolu bir dünyanın içine çeken 'Ramo' seti Adana şehir merkezindeki sahnelerinde halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.Herkes dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım'ı görmeye çalışınca set, bir süreliğine durdu. İzdihamın yaşandığı sette Murat Yıldırım, güvenlik güçleriyle araca bindirildi ancak hayranları arabanın etrafını sararak fotoğraf çektirmeye çalıştı.

RAMO DİZİSİNİN 28. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

RAMO DİZİSİNİN SETİNDE BÜYÜK KRİZ!

Ancak alınan haberlere göre; dizinin setinde yaşanan kriz yaşandı. Yönetmen Mustafa Şevki Doğan ile yollar ayrıldı. Çekimleri İstanbul'da başlayıp Adana'da devam eden dizinin ilk hafta çekimlerinin yenileneceği ileri sürüldü.

ramo dizisi

ramo dizisi

Yıldırım'ın partneri olarak Melisa Aslı Pamuk ya da Hazal Filiz Küçükköse isimleri düşünülürken, Esra Bilgiç 'Avukat Sibel' karakteri ile ekranlarda olacak. Burcu Cavrar da Cavidan karakteriyle dizi ekibinde yerini alacak.

ramo dizisi

ramo dizisi

ramo dizisi

ramo dizisi

Ramo'nun yeni yönetmeninin kim olacağı ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

murat yıldırım

murat yıldırım

Ebru Gündeş'in hiç görülmeyen çocukluk fotoğrafı şaşırttı! İşte küçük Ebru...

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Gündeş'in hiç görülmeyen çocukluk fotoğrafı şaşırttı! İşte küçük Ebru...
'Çaycı Hüseyin' olarak tanınan oyuncu Alpaslan Özmol imajını değiştirdi!

İLİŞKİLİ HABER

'Çaycı Hüseyin' olarak tanınan oyuncu Alpaslan Özmol imajını değiştirdi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 5

Bir Dost 3 yıl önce

Demek ki kimsesiz Yaşar geri dönüyor... Hayırlısı...

Toplam 1 beğeni

Emrah 4 yıl önce

Romo kemersiz takim elbise giyiyor bu karaktere yakismiyor

Ufuk 4 yıl önce

Böyle diziler birinci oluyor hayret demek herkes mafya özentisi

frt 4 yıl önce

hayırdır gardaş, pembe dizi mi izlüüüynn sen.. ayık geziyrukk, dizi izliyurukkk diye mafya özentisi mi olduk.. Rahadına bak cigerim.

çiçek 4 yıl önce

guzel bir dızı ramonun annesi ayrı guzel ramo zaten muarta yıldırum yakıştı ekranlara dah heycanlı sahneler askla birlikte artarsa her blumde ne ler olacak diye merak ederesk ramonu askı , düşmanlar nerden ne zamn gelecek gıbı bu tarz bir dizi zaten hasan abı çok guzel

Toplam 1 beğeni