Kate Middleton ve Prens William'dan cami ziyareti!

Cambridge Dükü William ve eşi Kate Middleton, 5 günlük resmi ziyaretler ve iş için Pakistan'a gitmişti. Kate Middleton, eşi Prens William ile gerçekleştirdiği Pakistan gezisinde cami ziyaretinde bulundu.

Cambridge Dükü Prens William ile Pakistan’a resmi ziyarette bulunan eşi Kate Middleton, 28 yıl önce Prenses Diana’nın gittiği bölgeyi ziyareti devam ediyor. Güzelliği ve stili ile Pakistan basınının da yakından takip ettiği Middleton ve eşi Prens William, Pakistan’daki temasları kapsamında Lahor'daki Badshahi Camii'ni ziyaret etti. Başörtüsü takmayı ihmal etmeyen Middleton, Kur’an dinledi.

kate

kate

Yere oturarak Kur’an dinleyen Middleton’ın ayağını örtmesi dikkatlerden kaçmadı.

kate

kate

ZİYARET SIRASINDA DİKKAT ÇEKEN ŞAPKA

Diana’nın taktığı geleneksel şapkayı takmasıyla dikkatleri üzerine çekti. 

Kate Middleton ve Prens William

Kate Middleton ve Prens William

İngiltere Kraliyet Ailesi’nden Cambridge Dükü Prens William ve Cambridge Düşesi Kate Middleton, 13 yıl sonra ilk kez Pakistan'a resmi ziyarette bulundu. Pakistan yetkilileri çiftin korunması için 1000 polisin görevlendirildiğini açıklarken, Kensington Sarayı ziyareti, ülkedeki güvenlik ve ulaşım endişeleri nedeniyle çiftin bugüne kadarki en ‘karmaşık’ seyahati olarak niteledi.

Cambridge Dükü William ve Kate Middleton

Cambridge Dükü William ve Kate Middleton

Prens William’ın annesi Prenses Diana da 1996’da tüm güvenlik uyarılarına rağmen Pakistan’ı tek başına ziyaret etmişti.Düşesin küpeleri de yine Pakistan kültürüne uygun şekilde seçilirken 10 dolarlık fiyatıyla da hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Yakın dostundan İclal Aydın'a 'özledim' pozu!

İLİŞKİLİ HABER

Yakın dostundan İclal Aydın'a 'özledim' pozu!
Haluk Levent'ten Emine Bulut'un kızına ziyaret!

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Levent'ten Emine Bulut'un kızına ziyaret!
Mucize Doktor dizisine TBMM'den büyük övgü!

İLİŞKİLİ HABER

Mucize Doktor dizisine TBMM'den büyük övgü!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Türkiyem 4 yıl önce

Bizim mekleket güzel gormeyen kalmasın tabiki misafir olarak ve kimse meklekete goz koymasın gôzü olanın gozü cıksın

Toplam 1 beğeni