Yerli Dr. House 'Hekimoğlu'nun yayın günü belli oldu!

Amerika’da NBC Universal şirketi tarafından hayata geçirilen, iki Altın Küre ödüllü House M.D.’nin Türkiye uyarlaması Hekimoğlu dizisi, Türkiye'de de büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Pandemiden dolayı ara verilen dizinin yayın tarihi belli oldu!

Yakın zaman önce sete çıkan Dr. House'nin yerli uyarlaması Hekimoğlu'nun yayın tarihi belli oldu. Yapım 1 Eylül tarihinde seyircisiyle buluşacak. Timuçin Esen'in yerli Dr. House olduğu hastane dizisi Hekimoğlu, 2. sezon için sete çıkmaya hazırlanıyor. Esen ile birlikte rol arkadaşları Kaan Yıldırım ve Aytaç Şaşmaz, setten çekilmiş bir fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştılar.

Kanal D'nin Dr. House'den uyarlanan dizisi Hekimoğlu, 2. sezonuna giriyor. Birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı dizinin kadrosunda; Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz gibi deneyimli isimler var.

doktor house

doktor house

Müslüm filmindeki rolüyle geçtiğimiz döneme damgasını vuran Timuçin Esen’in, Dr. Gregory House’u canlandırdığı projede Yalabık, Doktor James karakterini canlandırıyor.

timuçin esen

timuçin esen

hekimoğlu dizisi ne zaman başlıyor

hekimoğlu dizisi ne zaman başlıyor

Doğuma sayılı günler kala Ebru Şancı Nişantaşı'nda!

İLİŞKİLİ HABER

Doğuma sayılı günler kala Ebru Şancı Nişantaşı'nda!

BİR YORUM YAPIN 0