Mesut Özil sessizliğini bozdu!

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil,Alman Milli Takımı'nı bırakmasının ardından İngiliz basınına konuştu.

Arsenal'da forma giyen Türk futbolcu Mesut Özil, transfer konusunda ilk defa bu kadar net konuştu. Arsenal'dan Fenerbahçe'ye transfer olacağı konuşulan Mesut Özil, bu konu hakkında ilk defa röportaj verdi. 

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, Ada basınına verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı. Almanların kendisine yaptığı ırkçılığı anlatan yıldız futbolcu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la çekildikleri fotoğrafa dair de konuştu. "2018 Dünya Kupası'ndan elendiğimiz maçta saha kenarına geldiğimde Alman taraftarlar, bana 'Evine dön Türk domuzu.' gibi şeyler söyledi." 

mesut özil

mesut özil

Özil, "Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Cumhurbaşkanı ve ben bu görevdeki bir insana her kim olursa olsun saygı duyarım. Almanya'da doğmuş olsam dahi Türkiye, benim atalarımın memleketi. Şayet Angela Merkel de Londra'da olsa ve benimle görüşmek isteseydi aynısını yapardım. Bu, yalnızca bir ülkenin en yüce makamındaki bir kişiye duyduğunuz saygının bir göstergesidir. Sayın Erdoğan ile çekilen fotoğrafımın ardından kendimi insanlar tarafından saygı duyulmayan ve korumasız biri gibi hissettim. Almanya'daki siyasiler bile bana ırkçı saldırılarda bulundu. Bu süreçte milli takımdan hiç kimse çıkıp 'Hey, kesin! O, bizim oyuncumuz ve kendisine bu şekilde hakaret edemezsiniz.' demedi. Herkes sessizliğini korudu ve yaşananları seyretti." ifadelerin kullandı.

Eski ev nasıl yenilenir? Uygun fiyatlı yenime fikirleri

İLİŞKİLİ HABER

Eski ev nasıl yenilenir? Uygun fiyatlı yenime fikirleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0