Okan Bayülgen Mozart oldu!

Ünlü şovmen Okan Bayülgen, Amadeus oyununda efsanevi müzisyen Wolfgang Amadeus Mozart’ı canlandıracak.

Şovmen Okan Bayülgen, ünlü oyuncu Selçuk Yöntem’in besteci Antonio Salieri’ye hayat vereceği tiyatro oyununda Mozart'ı canlandıracak. Tiyatroseverlerin karşısına çıkacak olan Bayülgen heyecanını dile getiren açıklamalarda bulundu.

Okan Bayülgen

Okan Bayülgen

Okan Bayülgen, “Bir döneme damgasını vuran, 35 yıllık ömrüne 626 eser sığdıran, efsane bir müzisyeni canlandırmak inanılmaz heyecan verici" şeklinde açıklama yaptı.

Okan Bayülgen Selçuk Yöntem

Okan Bayülgen Selçuk Yöntem

DİĞER HABERLERİ;

Geçtiğimiz gün Bref markasının başlattığı projede yer alan ünlü şovmen Okan Bayülgen, Deniz Araştırmaları Vakfı (TÜDAV) iş birliğiyle Kilyos’ta kıyı temizliği yaparken gündeme bomba gibi düştü. Cesur açıklamalarıyla dikkatleri üzerine topladı.

Okan Bayülgen

Okan Bayülgen

Denize atılan atıkların insan genetiğini bozup, hastalığa neden olduğunu ifade eden Bayülgen, “Toplu taşımaya bayılıyorum. Otobüs değil ama metroya biniyorum. Otomobilim yok. Kiralık motosiklet ya da araçla dolaşıyorum. Otomobil almak bence salaklık” şeklinde konuştu.

“Plastik, çağımızın en önemli meselesi... Bizler belli yaşlara geldik ama eğer bu sorumluluğu bugün gösterebilirsek, çocuklarımızı plastik olmaktan kurtaracağız. Çevreci şeklim, imajım yok ama benim de çocuğum var. Şu ya da bu görüşte olmanız, şuna ya da buna inanmanız önemli değil, gerçek olan minikleri korumamız" dedi.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Kraliçe 2’nci Elizabeth tahtı bırakıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Kraliçe 2’nci Elizabeth tahtı bırakıyor!

BİR YORUM YAPIN 0