Serenay Sarıkaya sosyal medyadan paylaştı: Yeniden beraberiz!

Bir zamanlar reyting rekoru kıran Medcezir dizisinin Star TV'de yeniden seyirciyle buluşacağını, dizinin başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya sosyal medya hesabından duyurdu.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy, Hazer Ergüçlü, Barış Falay, Taner Ölmez gibi isimlerle birlikte rol aldığı Medcezir dizisi Star TV'de yeniden seyirciyle buluşacak. Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabında Medcezir'den bir kare ile yıllar sonra dönüyoruz notunu paylaştı.

Medcezir yeniden ekranlarda

Medcezir yeniden ekranlarda

17 Nisan Cuma akşamı saat 20:00 itibariyle tekrar yayınlanacak olan dizisi için Sarıkaya, "We are back!!!!!! Medcezir yıllar sonra ilk defa aynı gün ve saatinde yeniden başlıyorr....!!" duyurusunda bulundu.

SERENAY SARIKAYA'NIN KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ

Bebek'te bir mekandan ayrılan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın maske takmayı tercih etmemesi örnek bir davranış olmadı. Ancak Sarıkaya'nın arabasındaki kolonya,peçete ve suyu dikkatlerden kaçmadı.

Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya

Ünlü oyuncu arabasına yönelirken, muhabir arkadaşların sorduğu sorulara ise "Daha sonra konuşuruz arkadaşlar" diyerek geçiştirdi.

Serenay Sarıkaya koronavirüsten korunma önlemleri

Serenay Sarıkaya koronavirüsten korunma önlemleri

MÜZİK EĞİTMENİNDEN SERENAY'A: SESİN ARABESKE YATKIN DEĞİL!

Geçtiğimiz günlerde müzik eğitmeninin oyuncuya, “Senin sesin daha Avrupai, arabeske yatkın değil” dediği öğrenildi. Bu durum karşısında ünlü oyuncunun ders sayısını arttırdığı öğrenildi. 

DAMAR ŞARKILAR SEVERİM!

Evde yalnız kaldığım zamanlar, bazen damar bir şarkı bulup sesi sonuna kadar açarım. Bağıra bağıra da söylerim. Nasıl bir bellek varsa, hepsini ezbere bilir mi insan! Bazen o damar ötesi şarkıları özlediğimde taksiye binerim. Ne dinliyorlar bakarım, sesi açmalarını rica ederim. Yolda sohbet muhabbet, şarkılar açıklamasıyla gündeme gelen Sarıkaya, müzik eğitmeninin olumsuz yorumundan sonra, çekimlerin başlayacağı güne kadar daha sıkı çalışacak.

DETOKS KLİNİĞİNE GİTTİ!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın kış tatili paylaşımı dikkatleri üzerine çekti. Sarıkaya, Bergen filmi öncesi Avusturya'da özel bir detoks kliniğine gitti. Yeni sezon öncesi enerji toplayan 28 yaşındaki oyuncu, instagramda detoks olduğu görüntülerini paylaştı.

İŞTE O PAYLAŞIM;

Serenay Sarıkaya paylaşımları

Serenay Sarıkaya paylaşımları

Paylaşımının altına Sarıkaya,"Her şeyden izole o kadar güzel bir hafta geçirdim ki... Sağlıklı ve arınmış bir beden yaşam kalitesini ne kadar yükselten bir şey" notunu düştü.

Serenay Sarıkaya haberleri

Serenay Sarıkaya haberleri

Serenay Sarıkaya'nın gitti merkez Maria Wörth ve Altaussee gölü kenarında yer almaktadır. Ortalama oda fiyatlar göz önüne alındığında konaklama, bakım ve yol masraflarıyla birlikte bir haftada yaklaşık 40 bin TL harcadığı tahmin ediliyor.

BERGEN FİLMİ İLE GERİ DÖNÜYOR!

Uzun zamandır ses çıkmayan Bergen projesi yeniden gündeme geldi. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın başrol oyuncusu olarak canlandıracağı Bergen karakteri için oyuncu Sarıkayaözel bir hocadan şan dersi almaya başladı.

Serenay Sarıkaya Bergen için partner arıyor

Serenay Sarıkaya Bergen için partner arıyor

YÜZÜNDEKİ KEZZAP YANIĞI İÇİN ÖZEL EKİPLE ÇALIŞMA OLACAK!

Serenay Sarıkaya Bergen fimi

Serenay Sarıkaya Bergen fimi

Rolü için İpek Bilgin'den oyunculuk dersleri alan Sarıkaya, Bergen'in yüzündeki kezzap yanığı izi için de uzman bir ekiple çalışılacağını belirtti. Heyecanının dorukta olduğunu söyleyen Sarıkaya ile kimin başrolde olacağı henüz bilinmiyor.

SARIKAYA, ENİS ARIKAN'IN DOĞUM GÜNÜNDE GÖRÜNTÜLENDİ!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Alice Müzikali'nden rol arkadaşı Enis Arıkan'ın doğum gününe katıldı. Parti öncesi mekanın önünde objektiflere takılan Serenay Sarıkaya ve Ezgi Mola magazincilerin sorularını yanıtladı. Sarıkaya, 2020'den beklentilerini açıkladı.

Serenay Sarıkaya haberleri

Serenay Sarıkaya haberleri

SAĞLIK OLSUN DEVAMI GELİR!

Sarıkaya,“2019 güzel bir sene oldu. 2020’nin daha iyi olacağına inanıyorum. Yeni yıldan önce sağlık diledim. Aşk en son şey… Sağlık olsun da, gerisi gelir" şeklinde konuştu.

DİZİLERE GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Alice Müzikali'nin 2.sezonu ile tiyatro oyunu ile sevenlerinin karşısında olmaya devam ediyor. Mayıs ayına kadar bu projede olan Serenay Sarıkaya, müzikal sonrası için sinema veya dizi dönmek istediğini dile getirdi.

Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya

Setlere ne zaman döneceksiniz sorusuna Sarıkaya,"Hiçbir gelişme yok, keşke olsa... Sinema mı, dizi mi olur bilmiyorum? Bana da sürpriz." şeklinde yanıt verdi.

"SARIKAYA FRANSIZ TERLİĞİ İLE DİKKAT ÇEKTİ"

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Bebek'te bir kaç merkezinden çıkarken objektiflere yakalandı. Kameraları görünce yüzü gülen Sarıkaya,“Televizyonu çok özledim. Podyumdan gelmeyim ama benim artık alanım oyunculuk, o yüzden başka bir şey düşünmüyorum” şeklinde açıklama yapmayı ihmal etmedi. Sarıkaya'nın 7 bin TL değerindeki fransız terlikleri dikkat çekti.

İŞTE SARIKAYA'NIN FRANSIZ TERLİĞİ;

Serenay Sarıkaya Fransız terliği

Serenay Sarıkaya Fransız terliği

“Terliklerim o kadar rahat ki hiç çıkarmak istemiyorum. Evden böyle fırladım” sözleriyle giydiği terlikler ile alakalı açıklamada bulundu.

DİĞER HABERLERİ;

Alice Müzikali ile yakaladığı başarıyı elden bırakmayan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya,geçen günlerde düzenlenen  'Brand Week İstanbul' etkinliğine konuşmacı olarak katılım sağladı.

Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya

Sarıkaya,"Alice’in bütün süreci benim için çok heyecanlıydı. Bu salona ilk geldiğim günü hiç unutamıyorum. Dansçı seçmelerine özellikle katılmak istemiştim. Tek başıma, koca salon bomboştu. O kadar etkilendim, o kadar heyecanlandım ki ağlamadan duramadım. Çünkü gerçek olamayacak kadar güzel bir rüyaydı. Bunun gerçek olduğunu bilmek, yaşamak ve görmek muazzam bir duygu. İşin içine girdikçe de, o hazırlık süreçleriyle birlikte heyecanımız daha da arttı. Her defasında sahneye çıkana kadar ne kadar büyük bir şey yaptığımızı tarif edemediğimiz güzel bir rüya yaşıyoruz. O yüzden çok mutluyum" şeklinde konuştu.

DİĞER HABERLERİ;

Zincirlikuyu’daki rezidans dairesine taşındığı söylentiler arasında olan Serenay Sarıkaya’nın, Bebek sırtlarındaki lüks bir siteye taşınmasıyla gündeme gelmişti. Geçtiğimiz günlerde Sarıkaya, 750 bin TL değerindeki yeni lüks aracı ile dikkatleri üzerine topladı.

Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya

Konforu için cesur harcamalar yapan Sarıkaya'nın yaşadığı boğaz manzaralı evinin kirasının ise 28 bin TL olduğu konuşuluyor. 

Ünlü ödüllü oyuncu Leonardo Dicaprio'den dev jest! Bağış yapanı filminde oynatacak

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü ödüllü oyuncu Leonardo Dicaprio'den dev jest! Bağış yapanı filminde oynatacak
Zuhal Topal yayında gözyaşlarını tutamadı! Sağlıkçılar için...

İLİŞKİLİ HABER

Zuhal Topal yayında gözyaşlarını tutamadı! Sağlıkçılar için...
Büşra Pekin "karantina nihayet biter" videosuyla güldürdü!

İLİŞKİLİ HABER

Büşra Pekin "karantina nihayet biter" videosuyla güldürdü!

BİR YORUM YAPIN 1

uCube 4 yıl önce

O kadar para kazanıyor, birde kirada mı oturuyor? Yuh yani harbiden yuh. ;)))

Toplam 7 beğeni