Berkay Şahin'den Demet Akalın açıklaması: O konu benim için...

Şarkıcı Berkay Şahin, 50 bin TL'lik saat polemiğinden dolayı dargın olduğu Demet Akalın hakkında konuştu.

Ünlü şarkıcı Berkay Şahin, kendisine yöneltilen Demet Akalın sorularına yanıt verdi. Şahin, saat krizi yaşadığı Demet Akalın ile aynı sahneye çıkar mı sorusuna, “O konu benim için bitmiş gitmiştir. Aynı sahneyi paylaşmayız ama ekmeğim için önlü arkalı aynı etkinlikte olabiliriz.” yanıtını verdi.

50 BİN TL'LİK SAAT KRİZİ

Demet Akalın, 16 Temmuz’da kızı Zeynep’i dünyaya getiren Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’e 50 bin TL’lik bir saat hediye etmişti. Şahin, Akalın'ın kendilerine hediye ettiği Rolex marka saati satmak istediğini öğrenen Akalın şaşırtan açıklamalarda bulundu. Sonrasında Akalın konser öncesi açıklama yaptı.“Onlar saatin parasını istedi, ama saatçi vermedi. O parayı ben aldım” dedi. “Hediye ettiğim 50 bin TL’lik saatin parasını istemişler, tabii ki verilmemiş. Ben gidip saatin parasını aldım."

demet akalın ve berkay

demet akalın ve berkay

BERKAY İLE ARALARI BOZULDU

Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, geçtiğimiz Temmuz ayında ikinci bebeğini dünyaya getirmişti. Şarkıcı Demet Akalın yakın dostu Berkay'ın eşine ziyarete giderek doğum hediyesi olarak oldukça pahalı bir hediye aldı. Ancak Berkay, eşine hediye edilen saati, Rolex mağazasına gidip satmak istedi. Mağaza yetkilileri ise Demet Akalın'ı arayarak durumdan haberdar etti. Durumu öğrenen Demet Akalın'ın Berkay'a çok kızıp küstüğü, bir daha da arayıp sormadığı öğrenildi.

Sonrasında sosyal medya hesabından açıklamalar yapan şarkıcı Özlem Ada, Bileğim ince olduğu İçin değiştirmek istedim. Satmak istemedik. Demet ablayı aradım. Adap bilecek yaşta ve olgunluktayım.” dedi.Demet Akalın Özlem Ada Şahin’in bu açıklamasına şu yorumda bulundu: ”Özlem seninle hiç konuşmadık! Senin tanıdığımdan beri erkek modeli saat takıyorsun.Bırak eşşeklik bende!”

demet akalın ve berkay

demet akalın ve berkay

Özlem Ada Şahin ise bu şok cevaba, “Berkay seni aradı sen de tamam” dedin “Saat bizde değil zaten 3 ay önce saatçide bıraktık. İhtiyacımız yok kimsenin bir şeyine” yanıtını verdi. Bu yorumlaşmaların ardından Demet Akalın, Berkay ve Özlem Ada Şahin’i takipden çıktı, Şahin çiftide Demet Akalın’ı takipten çıktı.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ 

Afili Aşk'ın Ayşe'si Burcu Özberk'e sette doğum günü!

İLİŞKİLİ HABER

Afili Aşk'ın Ayşe'si Burcu Özberk'e sette doğum günü!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

Ahmet 4 yıl önce

Ne malayani (boş) işler...

nil 4 yıl önce

gönder demetcim makulünden bir hediye. kullanmayan ne olsun

Eren 4 yıl önce

hediye vermişsin ister satar ister satmaz. onun bileceği şey.

Toplam 2 beğeni

Aya dus 4 yıl önce

Nekadar gereksiz şey icin küser olduk küsmek icin bahane geziyosan bulur ve küsersin saat bahane küsmek ivin bahane lazım