Oyuncu Kemal Uçar'dan Nuri Pakdil'e veda paylaşımı

Yedi Güzel Adam dizisinde Nuri Pakdil'i canlandıran ünlü oyuncu Kemal Uçar, Instagram hesabı üzerinden usta kaleme veda etti.

TRT 1 ekranlarında 2014 yılında yayınlanmaya başlayan ve edebiyatın güzel adamları olarak kabul edilen Cahit Zarifoğlu, Erdem Bayazıt, Nuri Pakdil, Rasim Özdenören, Mehmet Akif İnan, Alaaddin Özdenören ve Sezai Karakoç'un hayat hikayesini anlatan 7 Güzel Adam dizisi, Türk dizi tarihinde de özel bir etki bırakmıştı.

7 Güzel Adam

7 Güzel Adam

Dizide Nuri Pakdil'i canlandıran Kemal Uçar, geçtiğimiz Cuma günü vefat eden Nuri Pakdil için bir veda paylaşımında bulundu. Uçar, paylaşımında diziden bir sahneye yer verdi.

Uçar, “O halde, yazmak, bir hücum komutudur baylar!” ah be üstad.. ah be bayım.. ah be Nuri abim.. bir kere daha seni göremeden seni kaybetmek... böyle bir insan ve yazar olduğun için, zihnimi açtığın için, hem dizi boyunca destek verdiğin hem de yardım ettiğim için, benimle şakalaşarak hafızamda neşeli anılar bıraktığın için, seni oynayarak bana hayatım boyunca her platformda övünerek anlatacağım bir anı bıraktığın için ve daha birçok şey için sana teşekkür ederim.. Allah’ın rahmeti üstünde olsun.. Mekanın cennet olsun.. Bayım..." mesajını yayımladı.

İŞTE O PAYLAŞIM;

kemal uçar yedi güzel adam

kemal uçar yedi güzel adam

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

BİR YORUM YAPIN 0