Aslıhan Doğan ticarete atılıyor!

Futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan kendi adına olan kıyafet ve makyaj tasarımı işine girdi. Modaya siyah dokunuşlar yapacak olan Doğan, makyajda da kıyafetlerine uygun tonları üretmeyi tercih edecek.

Geçtiğimiz sene oğullu Hamza Arda'yı kucağına aldığından beridir ve ve oğlu ile ilgilenen Aslıhan Doğan, bu günlerde ticarete atılmayı planlıyor. Kendine özgü bir koleksiyon tasarlayan Doğan, "Moda dünyasına adım atmak üzereyim. Koleksiyonum sadece siyah renkten oluşacak. Çünkü siyah beni yansıtıyor. İki ay içerisinde koleksiyon bitmiş olacak. Markamın ulaşılabilir lüks olmasına çok önem veriyorum. En iyi malzeme ve en iyi dikişlerle düzgün bir kalite sunup fiyatlarını da herkesin alabileceği şekilde ayarlamak istiyorum. Sosyal medya hesabımda insanlarla konuşuyorum, giydiğim şeyleri beğeniyorlar. Neden onlar da giyemesin? Onlar da alsınlar, dolaplarında bulunsun. Fiyatlandırmada uç noktalara çıkmak istemiyorum. Pahalı şeyler illa ki güzel olacak diye bir düşüncem yok. Ben de kendime ne yakıştırıyorsam onu tercih ediyorum. Pahalılıkla modanın alakası yok" şeklinde konuştu.

aslıhan doğan

aslıhan doğan

Aynı zamanda makyaj malzemesi üretmeyi planlayan sosyetik güzel "Kendi adıma makyaj malzemeleri çıkarmak da aklımdan geçiyor. Bunu daha önce de birileri söylemişti. Çünkü makyajda tarzım hep aynı" açıklamasında bulundu. 

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Muazzez Abacı taburcu oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Muazzez Abacı taburcu oldu!
Ebru Yaşar klip çekimine servet ödedi!

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Yaşar klip çekimine servet ödedi!

BİR YORUM YAPIN 0