Çağatay Ulusoy'un filmi ertelendi! Kilo vermek için kolları sıvadı!

Oyuncu ve model Çağatay Ulusoy'un, pehlivan Koca Yusuf filmi ertelenince ünlü oyuncu kilo verme çabalarına başladı.

Pehlivan 'Koca Yusuf'u canlandıracağı film için 100 kiloya ulaşan başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, proje rafa kalkınca zayıflama telaşına düştü. Rolü için 20 kilo alan 29 yaşındaki oyuncu, çekeceği başka bir filmin hazırlıklarına başlıyor.

Çağatay Ulusoy

Çağatay Ulusoy

Ulusoy, spor hocası Rus eğitmen Nadia Salur eşliğinde kilo vermek için kolları sıvadı.

NE OLMUŞTU?

Çağatay Ulusoy'un uğruna yüksek kilolar aldığı film projesi, rafa kaldırıldı. Mekan seçimi için çalışmalar yapan Ulusoy, yaşanan bir aksilik sebebiyle aynı zamanda yönetmeni olduğu filmi, 'Azadlık Saka'yı iptal etmek zorunda kalmıştı.

Filmde Çağatay Ulusoy'un partneri belli oldu. Ulusoy, başrolü Yeni Gelin dizisindeki rolüyle ünlenen, Brezilyalı oyuncu Jessica May ile paylaşacak.

jessica may

jessica may

KOCA YUSUF OLACAK

Aldığı aşırı kilolarla dikkat çeken oyuncu Çağatay Ulusoy'un neden bu hale geldiği ortaya çıktı. Yönetmen koltuğuna oturacak olan Ulusoy, pehlivan Koca Yusuf'u canlandıracağı için 100 kiloya çıktı. Koca Yusuf, 1.80 boyunda ve 100 kiloydu.

OLUMSUZ TEPKİLER GELDİ

Rol aldığı Hakan Muhafız dizisi çekimlerinin bitiminin ardından yeni proje için hazırlık çalışmalarına başlayan Çağatay Ulusoy, hem yönetmeni hem de başrolü olacağı yeni filmi için mekan bakmaya başladı.

Kırklareli'ne giden Ulusoy, aşırı kilolu haliyle herkesi şaşırttı. Bir hayranı tarafından gizlice fotoğraflanan ve yeni hali sosyal medyada paylaşılan Ulusoy'a, olumsuz tepkiler de gecikmedi.

İŞTE SON HALİ;

çağatay ulusoy kilolu

çağatay ulusoy kilolu

TİYATRO YAPMAK İSTİYOR

Medcezir dizisindeki Yaman Koper rolüyle şöhreti elde eden model ve oyuncu Çağatay Ulusoy, son 2 sezondur Netflix dizisi Hakan Muhafız'da rol alan oyuncu, artık tiyatro yapmak istiyor.

Bunun için eğitimler almaya başlayan Ulusoy, kendisini tiyatroya ne zaman hazır hissederse o zaman bir oyunda rol almak için adım atacak.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Nagehan Şaşmaz'dan Necati Şaşmaz'a jet yanıt!

İLİŞKİLİ HABER

Nagehan Şaşmaz'dan Necati Şaşmaz'a jet yanıt!
Yasemin Özilhan: Kızlarım şimdiden kıyafetlerime göz koydu

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Özilhan: Kızlarım şimdiden kıyafetlerime göz koydu
Payitaht Abdülhamid dizisinin 100. bölümü kutlandı

İLİŞKİLİ HABER

Payitaht Abdülhamid dizisinin 100. bölümü kutlandı

BİR YORUM YAPIN 0