Hercai dizisinden ayrılan Feride Çetin'in bebeğiyle mutlu aile pozları!

ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinin başarılı oyuncularından Feride Çetin, hamile olduğu için diziden ayrılmıştı. Sosyal medya hesabında aile boyu mutlu karelerini paylaşan Zehra Çetinin fotoğrafları beğeni aldı.

ATV kanalında ekranlara verilen Hercai dizisinin yetenekli oyuncularından olup Reyyan karakterinin annesi Zehra Hanımı canlandıran Feride Çetin, hamilelik sebebiyle diziden ayrılmıştı. Kızı ‘Hayat’ ile beraber sosyal medya hesabından mutlu aile pozlarını sevenleri ile paylaştı

Oyuncu Feride Çetin ve eşi Murat Özer çiftinin bebekleri dünyaya geldi. Hayat adını verdikleri bebekleri, öğle saatlerinde doğdu. Mutlu haberi çiftin yakın dostu da olan Uğur Vardan, "Artık onların bir ‘Hayat’ı var. Kendisi bugün saat 15.20 itibariyle “Merhaba dünya” dedi. Allah analı babalı büyütsün... Feride Çetin-Murat Özer." mesajıyla duyurmuştu.

HERCAİ DİZİSİNDEN AYRILDI

Yayınlandığı günden beri reyting rekorları kıran Hercai dizisinde oynayan Feride Çetin müjdeli haberi geçtiğimiz ay vermişti. Rol gereği de hamile olan güzel oyuncu, bebek beklediğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Mardin'de çekilen dizide Zehra Şadoğlu karakterine hayat veren Feride Çetin hamileliği nedeniyle mesleğine zorunlu bir ara verecek. Ekim ayında sinema yazarı Murat Özer ile evlenen oyuncu hamile olduğunu sosyal medyadan duyurmuştu. Dizide de hamile sahneleri yazılan oyuncu "Hercai"den 29.bölüm itibariyle ayrılmıştı.

hercai

hercai

Belirginleşen karnının gözüktüğü fotoğrafa Çetin, "Sen gelmeden önce dayanıklı olduğumu bilir, ama güçlü saymazdım kendimi. Sabrımı da vaktimi de hak etmeyenler için çar çur ederdim. Daha şimdiden senden ne çok şey öğrendim... Her şeye rağmen hayata tutunduğun; bana umut, nefes ve esin verdiğin için binlerce şükür. Birbirimize sımsıkı sarılacağımız günlerin hayali ile yaşıyorum" notunu düştü.

FERİDE ÇETİN'DEN YENİ POZ!

geride çetin

geride çetin

Yaprak Dökümü'nün Ayşe'si yıllar sonra ortaya çıktı! İşte şimdiki hali...

İLİŞKİLİ HABER

Yaprak Dökümü'nün Ayşe'si yıllar sonra ortaya çıktı! İşte şimdiki hali...
Oyuncu Eser Eyüboğlu baba oluyor! Aslında bu fotoğrafta dört kişiyiz...

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Eser Eyüboğlu baba oluyor! Aslında bu fotoğrafta dört kişiyiz...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Dilan 4 yıl önce

Cinseyitini bir turlu ogrenemedik

Toplam 1 beğeni