Eski manken Özlem Kaymaz'dan sevindirici haber geldi!

Eski Türkiye güzeli Özlem Kaymaz, Hollanda'da dünyaya getirdiği Nager Sendromu hastası olan oğlunun büyük bir ameliyat olacağı geçtiğimiz günlerde sosyal medya paylaşımıyla duyurmuştu. Kaymaz, yine sosyal medya hesabından ameliyatın başarılı geçtiğine yönelik bir paylaşım yaparak hayranlarını sevindirdi.

Özel Kaymaz'dan sevindirici haber geldi. Kaymaz, ameliyat olan oğlunun sağlık durumunun iyi olduğuna yönelik sosyal medyadan paylaşımda bulundu. Yıllardrı bu hastalıkla mücadele veren oğlunu bir an olsun yalnız bırakmayan Kaymaz'ın oğlu daha rahat nefes alsın diye çene operasyonu geçirdi. Adım adım tüm ameliyatları hayranlarıyla paylaşan Kaymaz, umut dolu olduğunu da belirtti. 

özlem kaymaz

özlem kaymaz

Doğuştan Nager Sendromu olan oğlu Daniel'in iyileşmesi için dua isteyen Özlem Kaymaz, zorlu bir süreçten geçtiklerini söyledi.

özlem kaymaz

özlem kaymaz

16 yaşındaki oğlunun büyük bir ameliyat geçireceğini duyuran Kaymaz, bu durumu duygusal bir mektupla açıkladı. İşte Kaymaz'ın o mektubu: "Canım oğlum, tam 10 yıl aradan sonra yeniden büyük ameliyatlara başlıyor. O zamanlar sosyal mecra yoktu. Gurbette bir başıma mücadeleden vazgeçmeden yol almıştım. Şimdi kendi vatanımda yaşarken onun ve bizim hikayemizi bilen birçok sevenimizle birlikte yeniden bu zor günlere adım atıyoruz. Manevi desteğin değerini bilen bilir. Şifa, bazen bir satırla ve sözle ulaşır bize."

 

Usta oyuncu Yıldız Kenter'in cenazesine ünlüler akın etti!

İLİŞKİLİ HABER

Usta oyuncu Yıldız Kenter'in cenazesine ünlüler akın etti!

BİR YORUM YAPIN 0