Oyuncu Deniz Baysal da modaya ayak uydurdu!

Deniz Baysal imaj değiştirdi. Instagram hesabından yaptığı paylaşımda saçlarını kendisinin kestiğini belirten güzel oyuncu "Yine de çok tavsiye etmiyorum” dedi.

Kolpa grubunun solisti Barış Yurtçu ile eylül ayında evlenen oyuncu Deniz Baysal, Hizmetçiler adlı dizi ile yeniden ekranlara dönüş yaptı. Deniz Baysal, evinde karantinada olan isimlerden. Zaman zaman ev hallerini Instagram hesabından paylaşan güzel oyuncu da kendi saçını kendi kesen ünlüler kervanına katıldı.

Deniz Baysal, Instagram hesabının hikaye bölümünden saçlarını kendisinin kestiğini belirten bir paylaşım yaptı. Oyuncu, “Saçlarımı kendim kestim. Dalgalıyken sorun yok. Yine de çok tavsiye etmiyorum” diye yazdı.

Kenan Doğulu klibinde eşi Beren Saat'i oynattı!

İLİŞKİLİ HABER

Kenan Doğulu klibinde eşi Beren Saat'i oynattı!
Soner Sarıkabadayı ile Murat Boz'un değişimi şaşırttı! Bu hallerini hiç görmediniz...

İLİŞKİLİ HABER

Soner Sarıkabadayı ile Murat Boz'un değişimi şaşırttı! Bu hallerini hiç görmediniz...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0