Hazal Kaya'dan 'Adını Feriha Koydum' itirafı: Benim için iddiaydı...

Yakın zamanda anne olan oyuncu Hazal Kaya, Aşk-ı Memnu'nun ardından rol aldığı Adını Feriha Koydum dizisi için itiraflarda bulundu.

Oyuncu Hazal Kaya, ilk başrolü de olan Adını Feriha Koydum dizisi hakkında konuştu. Projenin kendisine ilk sunulduğu zamanda tereddütleri olduğunu belirten Kaya, 'Benim için bir iddiaydı. Çünkü Aşk-ı Memnu çok başarılı olmuştu, o yüzden bu diziye çok gergin başladım. 'Ya başarılı olamazsam?' korkusu vardı. Orada da ekip çok sağlamdı biraz onlara sığındım. Feriha'yı ilk okuduğumda çok klasik bulmuştum. İki üç kere reddetme teşebbüsünde bulundum. Beni gaza getirdiler çok iyi olacak diye. Gerçekten de öyle oldu.' dedi.

Koronavirüs nedeniyle YouTube'da yayınlanan İbrahim Selim'in programı için canlı yayına katılan oyuncu Hazal Kaya, annelik nasıl gidiyor sorusuna sürpriz yanıt verdi. "Annelik bana çok yakıştı" diyen Kaya, ikinci bebek sinyallerini vermeyi ihmal etmedi.

Hazal Kaya paylaşımları

Hazal Kaya paylaşımları

"BEN PROFESYONELİM SANKİ!"

Annelik sorusuna Kaya "Ben anne olmaya çok hazırmışım. Doğdu kucağıma verdiler, ben profesyonelim sanki üçüncü çocuğu doğurmuşum gibi davranıyordum. Annemi ve eşim Ali’yi sakinleştiriyordum. Ben çok sevdim anneliği, daha çocuk yaparım, güzel bir şey çıktı. Bir tane daha olabilir hemen, iki de gelebilir çok rahat ilerliyorum. Herhalde genç annelik durumu bu! Telaş da yapmadım hiç çocuk ağlamaya başladığında gerilmiyorum. Ben bayağı sevdim. Bir şeyi o kadar sevebiliyor olmak çok tuhaf" şeklinde yanıtladı.

HAZAL KAYA'DAN HALUK LEVENT'E ÖVGÜ!

Ünlü şarkıcı Haluk Levent'in Dayanışma Günleri adı altında başlattığı, koronavirüs salgını nedeniyle işe gidemeyen ve geçim sıkıntısı çeken ailelere erzak yardımı yapılacağıkampanya duyurusu çoğu ünlüleri etkilediği gibi ünlü oyuncu Hazal Kaya'yı da etkiledi. Kaya, sosyal medya hesabından Haluk Levent ile alakalı bir itirafta bulundu.

Hazal Kaya paylaşımları

Hazal Kaya paylaşımları

HAKKINIZI HELAL EDİN!

Başarılı oyuncu ve anne olan Hazal Kaya'dan takipçilerine özel bir kare geldi. Paylaşımdan yorgun ve uykusuz olduğu belli olan oyuncu, karantina süresince evde kaldığını aktif bir şekilde takipçileriyle paylaşıyor.

Hazal Kaya haberleri

Hazal Kaya haberleri

Paylaşımına ilişkin açıklama yapan Kaya, “Bastım filtreyi hakkınızı helal edin. Oğlan geceleri uyumaz oldu, gözlerimin altları mor değil çürük artık... Bir de saçlarımı en sağdan ayırdım ne diyorsunuz? Sabahları küpe takmadan da salona inmiyorum. Büyüyünce de Ziyagil olup topuklularımla ineceğim. İyi mi?” şeklinde not düşmeyi ihmal etmedi.

KİLOLARIYLA ALAKALI KONUŞTU!

Oyuncu Hazal Kaya, oğlu Fikret Ali'ye doğum yaptıktan sonra gündeme gelen hamilelik kiloları hakkında konuştu. Kaya, yaşadığı dönemin çok özel olduğunu belirterek, bu konunun üzerine gidilmesini istemediğini belirtti.

hazal kaya haberleri

hazal kaya haberleri

Kaya, “Çok özel bir dönem ve vücudumuzun yaptığı şeye inanamıyoruz kadınlar olarak. Kilo aldı, kilo verdi hiç orasında değiliz mevzunun. Çok iyi besleniyor mu beslenmiyor muyuz? Ona bakıyoruz. Bence vücudumun yaptığı şey çok mucizevi. Size de tavsiyem ve hatta ricam, bunun üzerine gitmeyin. Hiç önemli değil. Çünkü bundan cesaret alıp, çok dövüyorlar kadınları sosyal medyada. Kilo alınır verilir, bunlar haber değeri taşıyan şeyler olmasın. Ben çok mutlu bir anneyim.” ifadelerini kullandı.

FİKRET ALİ'YE REKLAM TEKLİFLERİ

Geçtiğimiz gün ünlü oyuncu Hazal Kaya, bir alışveriş merkezinde yalnız görüntülendi. Hazal Kaya, oğlu Fikret Ali ile birlikte oynaması için çok fazla reklam teklifi aldığını ancak kabul etmediğini açıkladı.

Hazal Kaya haberleri

Hazal Kaya haberleri

HAZAL KAYA'DAN TAKDİRE ŞAYAN HAREKET!

Başarılı oyuncu Hazal Kaya, kına gecesine katılan engelli çocuğa sahip iki anneye destek verdi. İki annenin hazırladığı yemekleri misafirlerine ikram eden Hazal Kaya, bu kez çocuk esirgeme kurumuna yaptığı yardımla hayranlarının övgüsünü kazandı.

Hazal Kaya haberleri

Hazal Kaya haberleri

Geçen aylarda, Fikret Ali’yi kucağına alan Kaya, kendisine gönderilen bebek kıyafetleri ve oyuncaklarını Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışlamaya karar verdi. Kıyafetler Türkiye'nin çeşitli yerlerindeki kurumlara ulaşacak.

DİĞER HABERLERİ;

Acıbadem'de bir hastanede doğum yapan ünlü oyuncu Hazal Kaya, doğumdan 3 gün sonra taburcu oldu. Kaya, hastane çıkışı eşiyle birlikte araca binerken objektiflere takıldı. Hızlı bir şekilde araca binen çift, evinin yolunu tuttu.

Hazal Kaya

Hazal Kaya

HAZAL KAYA DOĞUMDAN SONRA İLK POZUNU VERDİ!

Hazal Kaya Ali Atay çiftinin oğlu Fikret Ali'nin ilk fotoğrafı sosyal medyanın gündemine oturdu. Adını Fikret Ali koydukları oğullarının kilosu 2.68 olarak biliniyor. Ali Atay, doğum anı boyunca eşi Hazal Kaya'nın yanından ayrılmadı. 

İŞTE HAZAL KAYA'NIN ÇOCUĞUNDAN İLK FOTOĞRAF;

Hazal Kaya ilk kez çocuğunun fotoğrafını paylaştı

Hazal Kaya ilk kez çocuğunun fotoğrafını paylaştı

BİR YORUM YAPIN 6

Zuhal lacin 3 yıl önce

Canim annelik sana cok yakişmiş saglikla büyük inşAllah

Toplam 1 beğeni

Ahmet 3 yıl önce

Zerre kadar sevmiyorum bu tipleri.

Toplam 2 beğeni

Erdem 3 yıl önce

Bu camiada en kaliteli en hanımefendi insanlardandır. Tanımadan yorum yapıp hakkına girmeyin. Gerçekten çok iyi ve mütevazi bir insan kendisi. Allahtan çocuğuna ve kendisine şifa ve mutluluk diliyorum.

Toplam 7 beğeni

İkra 3 yıl önce

Yav get senin tuzun yerinde

Toplam 1 beğeni

Nazlı 3 yıl önce

Allah hayırlı uzun ömürler versin ve evliliğiniz daim olsun inşaAllah

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun