Mehmet Aslantuğ'dan eşi Arzum Onan'a romantik doğum günü paylaşımı!

Türkiye ve Avrupa eski güzellerinden Arzum Onan, oyuncu eşi Mehmet Aslantuğ ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Evliliklerinde 26 yılı geride bırakan çiftten Mehmet Aslantuğ, yaptığı romantik paylaşımla eşinin doğum gününü kutladı.

Ünlü aktör Mehmet Aslantuğ, eşi Arzum Onan'ın doğum gününü sosyal medya hesabından yapmış olduğu bir paylaşımla kutladı. Aslantuğ, paylaşımında yer verdiği ifadelerle kendisine hayran bıraktı. İşte o paylaşım:

'Mayıs 1994 kokuluydu ama çekingen, tutuk ve saygılı bir sabahtı. Ne dil tamahkardı elbet, ne de beden... Zordu şüphesiz eğip bükmeden, aşkı kendi üslubunca tariflemek. Pek anlatabildim sayılmazdı, anlaşılamadım da zira. Görece büyüktüm ama mümkündü birlikte yeniden büyümek. Ve vatan bilmekten asla yorulmayacağımız bu kadim toprakların hüznünü acımız, neşesini coşkumuz kılacaktık. Birlikte çeyrek yüzyılı geride bıraktık işte. Seninle ağlayıp, seninle gülmek, kucağımızda bir Can'la bu günlere el ele yürümek çok başkaydı gülüm... İyi ki doğdun da iyi ki bu sevdanın elinden tuttun.'

EVLİLİKLERİNDE 26. YIL

Evliliğinde 26 yılı geride bırakan ve yaptığı açıklamalarla daima kendisine hayran bırakan aktör Mehmet Aslantuğ, eşi Arzum Onan'la ilgili yaptığı paylaşımla büyük beğeni topladı. Aslantuğ, 'Gün olur, izin verdiğiniz kadar istismar edilmeye razı olursunuz. Gün olur, verdiğiniz o izin için çok pişman olursunuz! Aşk, sanat, siyaset veya ticaret hiç farketmez! Erkeksiniz; ya da kadın, kolunuza giren de kadın; ya da erkek, yine farketmez. Dönüp iyice bir daha bakın. Ya değer aşılamak için oradadır; ya da değerinizden aşındırmak için. Anlamak sandığınız kadar zor olmayacak. 26 yıldır bu garibin dünyasına kattığı her şey için minnettarım.' yazdı.

Türkiye'nin en beğenilen çiftlerinden kabul edilen Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ, yine sosyal medyayı kendilerine hayran bırakmayı başardılar. Eşi ile çekilen bir fotoğrafını paylaşan Onan fotoğrafının altına, '26 yıldır bana yaşattığın her bir saat için teşekkür ederim yüreği güzel sevgili.' mesajını ekledi. Bu fotoğraf Onan'ın en çok beğenilip yorum alan fotoğraflarından oldu.

1993 yılında katıldığı Miss Turkey ile Türkiye güzeli seçildikten sonra Miss Europe yarışmasında da Avrupa güzeli seçilen ve kısa süre sonra oyuncu Mehmet Aslantuğ ile evlenip mankenlik kariyerine son veren Onan, birkaç projede oyunculuk yaptıktan sonra tamamen heykeltraşlık mesleğine yöneldi. 23 yıldır evli olan çiftin, Can adında da 19 yaşında bir oğulları bulunuyor.

Onan, sosyal medyada da büyük ilgi ve beğeni gören evlilikleri hakkında konuştu. Ünlü heykeltraş, "Mehmet ile ben, evimiz ve o evin içine sığdırdığımız hayatı, herhangi bir hırsla takas etmedik. Büyük hırslarımız olmadı. Evliliğin arkasında gayret ve çabanın olması gerek. Günümüzde her şeyi çok çabuk tüketiyoruz ve mutsuzuz. Göz önünde olan evliliklerde durum elbette daha zor. İkimiz işimizin yaşam ritmimizi etkilemesine izin vermedik." yorumunda bulundu.

Eski oyuncu Arzum Onan, Instagram hesabından oğlu Can Aslantuğ ile çekilmiş bir selfiesini paylaştı. Onan, paylaşımının altına, ''Baba tıraşından sonra gururlu anne pozu.' notunu ekledi. Aslantuğ ailesi de, karantina sürecinde 'Evde Kal' çağrılarına uyuyor.

İŞTE O FOTOĞRAF;

Ne virüs dinliyorlar ne deprem... Cadılar Bayramınız batsın

İLİŞKİLİ HABER

Ne virüs dinliyorlar ne deprem... Cadılar Bayramınız batsın
Bengü yaşadığı acıyı anlattı: Elimiz kolumuz bağlı...

İLİŞKİLİ HABER

Bengü yaşadığı acıyı anlattı: Elimiz kolumuz bağlı...

BİR YORUM YAPIN 2

RhaLes 3 yıl önce

Bunlara neden covid19 tedbirlerine uymadiklari icin ceza kesilmiyo !!

Deniz 3 yıl önce

Uymuşlar ya, maskeliler arabada...Sonraki resimler önce çekilmiş resimler.