Masterchef'ten dün akşam kim elendi? Demet Akalın ateş püskürdü...

TV8 ekranlarında yayınlandığı günden beri reyting rekorları kıran MasterChef Türkiye'de dün akşam Suna elendi. Demet Akalın, şampiyon gözüyle baktığı Suna'nın yarışmadan elenmesiyle adeta çılgına döndü.

MasterChef Türkiye'de dün akşam eleme gecesinde şaşırtan anlar yaşandı. Eleme potasına giren 4 yarışmacı elenmemek adına tüm hünerlerini sergiledi ve başarısız olan bir kişi yarışmaya veda etti.Eleme potasına giren Yasin, Kıvanç, Suna ve Batuhan, Mehmet Şef'in "Ördek Göğsü" adlı yemeğini çıkarmaya çalıştı. Yarışmacılar elenmemek için kıyasıya çaba sarf etti. Yapılan yemeklerin ardından son kararı jüri üyeleri verdi.

suna aydın

suna aydın

Mehmet Şef'in tabağına en yakın tabağı çıkaran Yasin bu haftanın birincisi oldu. Gecenin ikinci en başarılı tabağını Kıvanç yaptı. Kıvanç böylece ilk 8'e kalmayı başardı. MasterChef rüyası sona eren yarışmacı, Batuhan ile birlikte son ikiye kalan Suna oldu. Elendiğini duyan Suna gözyaşlarına hakim olamadı.

"MASTERCHEF BİZİM İÇİN BİTTİ"

demet akaln

demet akaln

TV8 ekranlarında yayınlanan yarışmaları ailesiyle birlikte yakından takip eden Demet Akalın, yarışmadan Kıvanç yerine Suna'nın elenmesine sosyal medya hesabından şu sözlerle sitem etti: "Lahmacun bile yapamayan potadan çıkan Kıvanç, sağ ol MasterChef bizim için bitti. By by."

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Mucize Doktor'a sürpriz konuk oyuncu! Özge Özpirinçci...

İLİŞKİLİ HABER

Mucize Doktor'a sürpriz konuk oyuncu! Özge Özpirinçci...
Haluk Levent Yıldız Holding'in" Mutlu Et mutlu Ol" etkinliğine katıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Levent Yıldız Holding'in" Mutlu Et mutlu Ol" etkinliğine katıldı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

ahmet1 4 yıl önce

alican ile cemre final oynar