Ünlü türkücü Ceylan'ın fenomen yeğeni Nazlıcan Arkan toprağa verildi

Ünlü türkücü Ceylan'ın, İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan yeğeni Nazlıcan Arkan, yoğun bakıma kaldırılmıştı. Ceylan'ın fenomen yeğeni hayatını kaybetti. Genç kız gözyaşları içinde toprağa verildi. Ünlü türkücü cenazede zar zor ayakta durdu.

Ünlü türkücü Ceylan'ın, bir süredir hastanede tedavi gören fenomen yeğeni Nazlıcan Arkan hayatını kaybetti. 

ceylanının yeğeni tabutu

ceylanının yeğeni tabutu

Pankreas iltihabı teşhisi konulan ve tedavisi sürerken hastanede hayatını kaybeden 25 yaşındaki Nazlıcan Arkan toprağa verildi.

Yeğeninin tabutu başından ayrılmayan Ceylan, ayakta zor durdu. Ceylan'a yakın arkadaşları  Berdan Mardini ve Alişan destek oldu.

alişan ceylan

alişan ceylan

DUA İSTEMİŞTİ

Ceylan, yoğun bakımda tedavi gören yeğeni Nazlıcan Arkan hakkında açıklamada bulunmuştu. Ceylan, şunları söylemişti:

'Allah'a çok şükür umudumuz var. Rabbim, Nazlıcan’ı bize bağışlayacak. Daha çok genç 25 yaşında... Hepinizden dua bekliyorum biraz sonra yanına gireceğim. İçimiz kan ağlasa da, hepimiz için geçerli hastamız da olsa hepimiz sabah işimize gidiyoruz ama yürek yangın yeri fırtınalar kopuyor içimizde. İnşallah Rabbim onu önce ablama sonra da bize bağışlayacak. Allah bütün hastalara, şifa versin. Her şeyin başı sağlık.'

İŞTE BENİM STİLİM İLE TANINDI

Türkücü Ceylan'ın yeğeni Nazlıcan Arkan, yoğun bakıma kaldırılmıştı. 26 yaşındaki Arkan, İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınıyordu. Arkan hakkında paylaşımda bulunan Ceylan, "Yeğenim Nazlıcan Arkan hala yoğun bakımda. Lütfen dua edin. Arayan soran dua eden herkesten Allah razı olsun. Rabbim şafi isminle bütün hastalara şifa versin." notunu düşmüştü.

Ceylan, telefonla bağlandığı 2. Sayfa programında ise, "İki aydır karnı ağrıyordu. Annesini üzmemek için söylemedi. İltihabın vücuduna yayılması sonucu kritik sürece girdi." ifadelerini kullanmıştı.

İŞTE O PAYLAŞIM;

ceylan instagram

ceylan instagram

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Çukur dizisinde heyecanlandıran fragman! Mahsun karakterini oynayan Berkay Ateş döndü...

İLİŞKİLİ HABER

Çukur dizisinde heyecanlandıran fragman! Mahsun karakterini oynayan Berkay Ateş döndü...
Binali Yıldırım'ın mum üfleme anları sosyal medyayı salladı!

İLİŞKİLİ HABER

Binali Yıldırım'ın mum üfleme anları sosyal medyayı salladı!

BİR YORUM YAPIN 11

Nazife 4 yıl önce

O kızı o hale getiren moda diye baldır bacak medya ya seevis eden zihniyete tüküreyim.Simdi herkes gitti o kabirde tek başına hesap vermekte..Allah yar ve yardımcısı olsun evlarlarınızı medya ya yem etmeyin

Toplam 2 beğeni

İrfan YILDIZ 4 yıl önce

Hastalıklar Bize Allah'ı hatırlatan sinyallerdir.

Toplam 4 beğeni

misafir 4 yıl önce

Bazı yorumcular.. müslüman her zaman dua ister helede habersiz olan dua daha makbul dür derler.ya acıyı paylaşın yada kusur bulmak için bir şey yazmayın..

anne 4 yıl önce

Insan acisini paylasmak istemezmi ne herkesten dua istiyemezmi allah hic bir anne babayi evlat acisiyla sinamasin allah olumunde siralisini hayirlisini versin cok buyuk aci alllah rahmet eylesin ailesine sabirlar versi

Toplam 13 beğeni

hadi oradan 4 yıl önce

moda oldu dua isteme sembolü hristiyanlara ait bi şekil, bu kadar onlara benzedik yani.

Toplam 10 beğeni

Meryem 4 yıl önce

Bencede ismin gibi hadi ordan nasıl Hristiyan adeti bee yaln yere konuşmayın şuralarda dua istenebilir kimseyede benzemiş olunmaz mümin müminin duasına ihtiyaç duyabilir gayet nkrmal

Toplam 0 Beğeni

seyfullah71 4 yıl önce

“Sizler karış karış, arşın arşın sizden öncekilerin yolunu izleyeceksiniz/onların inançları ve yaşayışlarını ölçü edineceksiniz. İnsanın giremeyeceği küçük bir keler / kertenkele deliğine girecek olsalar, siz de onları takib edeceksiniz.” hadisi olayı çok iyi açıklıyor.

Toplam 5 Beğeni

Egeliden 4 yıl önce

ne var dua istemekte bir sakınca mı var.Müslümanlar birbirlerinden dua isterler.birbirimize dua edelim.

Toplam 9 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun