Hercai'nin Esma Ana'sı Güneş Hayat ünlü oyuncunun annesi çıktı!

ATV ekranlarının başarılı dizisi Hercai'de yer alan Esma anne Güneş Hayat, ünlü oyuncunun annesi olduğu ortaya çıktı.

Hercai 2. sezonu ile reytingleri alt üst etmeyi başardı. Cuma günü ekranlara gelen Hercai dizisinin son zamanların kilit ismi haline gelen Aslanbey konağının kalfası Esma izleyici tarafından da merak konusu oldu. Hercai'nin Esma Ana'sı Güneş Hayat'ı araştıranlar başarılı oyuncu hakkında çoğu kişinin bilmediği bir bilgi ile karşılaşıyor.

Hercai

Hercai

Güneş Hayat dizide Fırat'ın annesini oynarken gerçek hayattaki oğlu da bir oyuncu çıktı.Hercai'nin Esma'sı Güneş Hayat'ın oğlu Deniz Gürzumar hem başarılı bir oyuncu hem de rap severlerin yakından tanıdığı bir şarkıcı. Son olarak İçerde'de Barış olarak izlediğimiz Deniz Gürzumar annesi Güneş Hayat ile sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunuyor.

Hercai

Hercai

Reyyan ve Miran sosyal medyayı salladı!

İLİŞKİLİ HABER

Reyyan ve Miran sosyal medyayı salladı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

HALK 4 yıl önce

BU diziyi izleyen varmı

Toplam 2 beğeni