Hadise'den annesiyle sevindiren paylaşım!

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, hala olacağı için duygulanıp ağlayan Hadise için, O Ses Türkiye çekimlerini durdurdu.

Ünlü şarkıcı Hadise, Instagram hesabından annesiyle bir fotoğraf paylaştı. Hadise, bu paylaşımıyla annesiyle arasında olan küslüğün sona erdiğini de ilan etmiş oldu.

İŞTE O PAYLAŞIM;

hadise annesi

hadise annesi

'HER AİLE ZOR SÜREÇTEN GEÇER'

Ünlü şarkıcı Hadise, O Ses Türkiye çekimleri sırasında duygusal anlar yaşadı. Ünlü şarkıcı, çekimler sırasında, "Özelimin bazı detaylarını paylaşmayı severim. Şimdi abiyi görünce benim de bir erkek kardeşim var. 15 dakika önce doğuma girdiler. Hala oluyorum onun heyecanını sizlerle paylaşmak istedim. Çok duygusalım ve orada olmak isterdim. Yarın da çekim olduğu için gidemiyorum ama birazdan resim gelir ve ben çok mutlu olurum." açıklamasında bulundu.

Hadise'nin bu anları, Acun Ilıcalı'yı harekete geçirdi. Ilıcalı, "Sen çekimi iptal edin diyorsan ben çekimi iptal ederim. Bizim için senin mutluluğun daha önemli." diyen Ilıcalı'ya, ünlü şarkıcı şu şekilde yanıt verdi:

"Her aile zor süreçten geçer. Biz de aile olarak zor bir süreçten geçtik ve ben göz önünde olduğum için çok konuşuldum, çok yazıldım. O yüzden sosyal medya hesabından bir açıklama yaptım. Bu bebeğin, ailemize çok iyi geleceğini düşündüğüm için çok mutluyum. Adını da açıklamak istiyorum. Bebeğimizin adı Melik Hamza." 

İŞTE O ANLAR;

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

David Beckham'ın serveti eridi bitti!

İLİŞKİLİ HABER

David Beckham'ın serveti eridi bitti!

BİR YORUM YAPIN 0