Özcan Deniz'in yeni dizisinin ismi değişti!

Ünlü sanatçı Özcan Deniz, Star'da yayınlanacak olan dönem dizisi için çalışmalarını sürdürüyor. İlk başta Kral adını taşıyan ve 70'li yılları konu edinecek olan dizinin ismi değişti. Seni Çok Bekledim dizisi O3 Medya tarafından hazırlanacak.

Özcan Deniz'in, dayısının hayatından yola çıkarak hikayeleştirdiği Seni Çok Bekledim dizisi için çalışmalarını sürdürüyor. Dönem dizisi formatında hazırlanan ve 70'li yıllarda geçecek olan hikaye, Star'da yayınlanacak. Ancak Star TV ekranlarında eylül ayında izleyicisi karşısına çıkacak dizinin günümüzde geçmesini istiyor. Bu durum, dizide kriz çıkardı. Hikayeyi günümüze uyarlamaya başlayan Deniz, bu sebeple bazı karakterleri çıkarmak zorunda kaldı.

OYUNCU ARIYOR

Geçtiğimiz sezon ekranlarda yer alan “İstanbullu Gelin” dizisinde rol alan Özcan Deniz, yeni bir dizi için çalışmalara başladı. Bir çok ünlü oyuncuya Seni Çok Bekledim dizisi senaryosu gönderildi; oldukça iyi bir kadrosu olacak Seni Çok Bekledim dizisinin erkek başrol oyuncusu ise Özcan Deniz olacak. 

özcan deniz

özcan deniz

Oyuncu fiyatlarının bölüm başı 30 bin ile 80 bin TL arasında olduğunu duyan Özcan Deniz, fiyat aralığını yüksek bulunca tanınmamış oyuncu seçme kararı almış. Sektördeki fiyatları yüksek bulan Deniz, “İstanbullu Gelin” dizisinden bölüm başına 200 bin TL alıyordu.

SENİ ÇOK BEKLEDİM DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Son olarak Kuzgun dizisinde yer alan Caner Şahin şimdi de Özcan Deniz’in Seni Çok Bekledim dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Afilli Aşk’ın Ayşe’si Burcu Özberk çok yakında Seni Çok Bekledim dizisi kadın başrol oyuncusu olabilir. Son olarak Trt 1’in Çöp Apartmanı dizisi ile görüşen güzel oyuncu İrem Helvacıoğluna bir teklifte Seni Çok Bekledim dizisinden geldi. 

Aşk Bir Rüya dizisinin konusu nedir? Aşk Bir Rüya 138. bölüm fragmanı

İLİŞKİLİ HABER

Aşk Bir Rüya dizisinin konusu nedir? Aşk Bir Rüya 138. bölüm fragmanı
Gençliğim Eyvah dizisinin 5. bölüm fragmanı! Gençliğim Eyvah dizisinin konusu nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Gençliğim Eyvah dizisinin 5. bölüm fragmanı! Gençliğim Eyvah dizisinin konusu nedir?
Ünlü sanatçı Hakan Ural Ülke TV'de sosyal medya yasasına desteğini açıkladı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü sanatçı Hakan Ural Ülke TV'de sosyal medya yasasına desteğini açıkladı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 9

Mualla 4 yıl önce

Zor durumda kalan için bir çare iyi buluyorum.

Mualla 4 yıl önce

Şu anda kirasını bile veremeyen çocuğunu zor okutan vede üniversite mezunu güzel sanatlar mezunu sesi güzel rol kabiliyeti yüksek kiz kardaşim ve yigenim var yapar çünkü kimseden para dilenmek istemiyor.Kocasi inşat mühendisi birinin yüzünden hem iflas hemde borca girdi zor günler geçiriyorlar. Oynamak ister Özcan bey geri dönüp yazarsa sevinrim.Bir aile bir 9 yasindaki çocuğu kurtarırsın inşallah. Sizinde evladımız var.Saygilar..

Toplam 2 beğeni

falan filan 4 yıl önce

kendisi bölüm başı 200 alıyor, 30-80 başkası için fazla diyor. bu nasıl bir mantık

Toplam 4 beğeni

ben oynarim 4 yıl önce

rol yapamiyorum yapsam hatirini kirmaz oynardim...:)

Toplam 2 beğeni

Mustafa 4 yıl önce

Bu Israil usagi bundan uzak durun

Toplam 10 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun