Kıvanç Tatlıtuğ'un kesketli tatil pozu kısa sürede beğeni rekoru kırdı

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un Madrid seyahatinden paylaştığı fotoğrafa hayranları adeta beğeni yağmuruna tuttu.

Son olarak geçtiğimiz sezon Show TV'de yayınlanan Çarpışma dizisinde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ yeni projelere hazırlanıyor. Kıvanç Tatlıtuğ İspanya'nın başkenti Madrid'te tatil yapıyor. Tatlıtuğ son olarak Madrid'te çekilen bir fotoğrafını Instagram'dan paylaştı. Ünlü oyuncunun deri montlu ve kapşonlu kıyafetiyle çekilen pozuna beğeni yağdı.

kıvanç tatlıtuğ

kıvanç tatlıtuğ

Tatilden sık sık paylaşım yapan yakışıklı oyuncu, dün kapşonlu pozuyla takipçilerini hayran bırakırken bugün kasketli pozuyla adından söz ettirdi. Kasketli ve kazaklı paylaşımını yaptıktan 4 saat sonra yarım milyon beğeni alan Tatlıtuğ'a iltifat dolu yorum yağdı.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Ödülleri'ne hak kazananlar belli oldu

İLİŞKİLİ HABER

Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Ödülleri'ne hak kazananlar belli oldu
Gizem ve Hakan Hatipoğlu çiftinden kızlarıyla tarihi poz!

İLİŞKİLİ HABER

Gizem ve Hakan Hatipoğlu çiftinden kızlarıyla tarihi poz!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0