Mehmet Yalçınkaya'nın sol eline ne oldu? Masterchef Mehmet Yalçınkaya kimdir?

MasterChef yarışmasının sevilen yüzlerinden Mehmet Şef hayat hikayesi ve başarılarıyla olduğu kadar, sosyal medyada geniş takipçi kitlesine sahip olan kızı Sude Yalçınkaya ve hep sol elini cebinde tutmasıyla da dikkat çekiyor. Herkes, tarz yaptığını düşünse de, sol elini kullanamamasının bir hikayesi var. Sizler için Şef Mehmet Yalçınkaya hakkında merak edilenleri derledik.

TV8 ekranlarının en çok izlenen programlarından MastercChef 2020'nin jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya, sosyal medyanın en çok merak ettiği ve ilgiyle takip ettiği isimler arasında yer alıyor. 46 yaşında olan ve 2 yıl önce Türkiye Lezzet Ödülleri'nde 500 bin üzerinde kişinin oylarıyla En iyi Şef Ödülü’ne layık görülen Yalçınkaya, dünya genelinde tanınan başarılı aşçılardan biri olarak da tanınıyor. Ancak Mehmet Yalçınkaya sosyal medyada kızı ve 3 parmağı kesik olan sol elinin hikayesiyle de sıkça gündeme geliyor. Peki Mehmet Yalçınkaya kimdir? Şef Mehmet Yalçınkaya'nın merak edilen kızı kimdir ve sol elinin hikayesi nedir? İşte yanıtı.

MASTERCHEF MEHMET YALÇINKAYA KİMDİR?

Mehmet Yalçınkaya, 21 Ocak 1974 tarihinde Bolu'da dünyaya geldi. 2004 yılında İstanbul Yemek Akademisi'nde insan anatomisi ve sindirim sistemi konuları üzerine eğitim aldı. 1 yıl sonra Amerika'nın ünlü gurme dergisi 'CULINARY' tarafından Trend Chef unvanıyla biyografisi ve spesiyalleri paylaşıldı. Türkiye'de 'Fusion Mutfak' akımını yapan ilk isim oldu.

Madalya, şilt ve sertifikalar kazandı. Almanya, İtalya, Fransa, Katar  ve Yunanistan gibi ülkelerde koordinatörlük yaptı. 2008 yılında Almanya'da yapılan IKA OLİMPİYADE DER KÖCHE'nin A kategorisinde Dünya 3.'sü oldu. 2012 yılında Dünya Aşçılar Olimpiyatları'nda Dünya 2.'si oldu.

MEHMET YALÇINKAYA'NIN ÇOK MERAK EDİLEN KIZI

Ekranın ilgiyle takip edilen şef Mehmet Yalçınkaya'nın samimi ve sert tavırları oldukça dikkat çekiyor. Yalçınkaya, hakkındaki bilgilerle de merak konusu oluyor. Bu bilgilerden biri de kızı Sude Yalçınkaya. Yalçınkaya, sosyal medyada sahip olduğu 20 bin üzeri takipçiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

İŞTE ŞEF MEHMET YALÇINKAYA'NIN KIZI;

mehmet yalçınkaya kızı

mehmet yalçınkaya kızı

MEHMET YALÇINKAYA'NIN SOL ELİNE NE OLDU?

TV8'de yayınlanan MasterChef adlı yarışma programıyla ünlenen Bolulu şef Mehmet Yalçınkaya, sol elini daima cebinde tutuyor. Birçok kişi bunu tarz amacıyla yaptığını zannediyordu. Oysa gerçek çok başka çıktı.

mehmet şefin parmakları neden yok

mehmet şefin parmakları neden yok

Yalçınkaya'nın sol elinde, 3 parmağının olmadığı ortaya çıktı. Mehmet Yalçınkaya parmaklarını, geçirdiği bir iş kazası sonucu kaybetti. Ünlü şef, parmaklarını kıyma makinesine kaptırdı. Ünlü şef bu sebeple sol elini hep geri planda tutmayı tercih ediyor.

mehmet yalçınkaya parmakları

mehmet yalçınkaya parmakları

Ünlü oyuncu Onur Tuna rolü için kilo verdi!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Onur Tuna rolü için kilo verdi!
Ünlü sanatçılardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Doğalgaz rezervi müjdesine tam destek!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü sanatçılardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Doğalgaz rezervi müjdesine tam destek!

BİR YORUM YAPIN 1

Şahin 3 yıl önce

Adamlar programı seyrettiriyor gayet başarılı