Dünyaca ünlü oyuncu Penn Badgley Türklerden özür diledi!

Gossip Girl dizisinde Dan karakteriyle tanınan ekranların sevilen oyuncusu Penn Badgley, hayran kaldığı Türkiye seyahati sonrası Türklerden özür diledi.

Türkiye'ye ödül almak için gelen ünlü oyuncu Penn Badgley, ödül töreninden sonra Aya Sofya'ya gitmişti. Gezip gördüğü yerlere hayran kaldığını dile getiren Badgley, duygusal açıklamalara yer verdi.

Penn Badgley

Penn Badgley

TÜRKLERDEN ÖZÜR DİLİYORUM!

Sadece dört gün İstanbul'da kalan Badgley, “Devasa bir yer ve büyüleyici... İstanbul’un bütün Türkiye olmadığını biliyorum. Demek istediğim tarihi, herhangi bir Amerika şehrinden çok fazla.Bizim tarihimizde geçmişte belirli bir zaman göremiyorsunuz. Ülkenizde keşfedecek çok fazla şey var. Gelmeden önce arkadaşlarım , ‘Gittiğim en güzel yer ve dünyadaki en sevdiğim şehir’ diye söylemişti. Beklentilerimi karşıladı” sözleriyle duygularını dile getirdi.

Penn Badgley

Penn Badgley

Bildiğiniz Türk oyuncu veya yönetmen var mı sorusuna Badgley,“Keşke biliyorum diyebilseydim. Şu an fark ediyorum ki araştırmamı yapmış olmalıydım. Maalesef ki Amerika’da herkes bizim kültürümüzü biliyor, ama biz diğerleri hakkında çok az şey biliyoruz. Bu hiç iyi bir şey değil. O yüzden çok özür dilerim. Ama şu ana kadar tecrübe ettiklerime aşık oldum. Keşke daha uzun süre kalabilseydim”yanıtını verdi.

İSTANBUL'A TÖREN İÇİN GELMİŞTİ!

Netflix’in dizilerinden biri olan YOU‘da, oyuncu Elizabeth Lail ile başrolde oynayan ünlü oyuncu Penn Badgley, İstanbul'a geldi. Netflix tarafından törene misafir edilen ünlü oyuncu, ilk defa Türkiye'ye gelmesiyle sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Ünlü oyuncu ödülünü ise yine Netflix’te yayınlanan Hakan Muhafız dizisinde Zeynep karakterini canlandıran oyuncu Hazar Ergüçlü’nün elinden aldı.

"YOU" dizisinin 2. sezonu 26 Aralık tarihinde Netflix’te yayınlanacak.

Sıfır makyaj Burçin Terzioğlu olay oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Sıfır makyaj Burçin Terzioğlu olay oldu!
Mucize Doktor'un sevilen oyuncusu yeni projeye dahil oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Mucize Doktor'un sevilen oyuncusu yeni projeye dahil oldu!

BİR YORUM YAPIN 0