Naz Elmas ve Erol Özmandıracı tek celsede boşandı!

Bir dönem ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oynayan Naz Elmas, Erol Özmandıracı ile 15 Aralık 2019’da evlenmişti. Evliliklerinde 28’inci ayına giren çiftten üzücü haber geldi. Boşanma kararı aldıkları bilinen çift, sessiz sedasız yollarını ayırdı.

Atv'nin reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Sevda'sı Naz Elmas, ikinci kez nikah masasına oturmuştu. Başarılı oyuncu 2019 yılında 52 yaşındaki iş insanı Erol Özmandıracı ile Esma Sultan Yalısı'nda görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girmişti. Ancak aralarındaki anlaşmazlıktan dolayı ünlü çift evliliklerinin 28'inci ayında boşanma kararı alarak evlerini ayırdı. Bunun üzerine Özmandıracı Miami'ye tatile gitmişti. Son duyulan haberlere göre yaşanan olayların ardından geri adım atmayan ünlü çift boşanma kararının ardından tek celsede yollarını ayırdı.

 Erol Özmandıracı ve naz elmas

Erol Özmandıracı ve naz elmas

Oktay KaynarcaİLİŞKİLİ HABEROktay Kaynarca'nın dev projesi 'Ben Bu Cihana Sığmazam'dan yeni kareler paylaşıldı!

NE OLMUŞTU?

 Erol Özmandıracı ve naz elmas

Erol Özmandıracı ve naz elmas

'Evlilik Hakkında Her Şey' adlı dizinin kadrosuna dahil olan Naz Elmas, eşi Erol Bey ile Ekim 2020 ve Haziran 2021'de iki kez kavga edip ayrılığın eşiğine gelmişti. Bazı konularda fikir ayrılığına düşen ünlü çiftin yakınları evliliklerini kurtarabilmesi için iki tarafın da taviz vermesi gerektiğini söylemişti.

İDDİALARI GÜÇLENDİREN DETAY​!

Kriz, 38 yaşındaki oyuncunun anne olmak isteğini kendisinden 17 yaş büyük eşine söylemesiyle başladı. Önceki evliliği ve sevgilisinden birer çocuğu olan Erol Özmandıracı, "Ben çocuk istemiyorum" deyince ipler koptu.

3 yıllık eşi Erol Özmandıracı ile boşanacakları yönünde haberler çıkan Naz Elmas, önceki gün Nişantaşı’nda bulunan bir hukuk bürosundan çıkarken kameralara yansıdı.

naz elmas

naz elmas

Muhabirlerin "Avukata mı geldiniz? Boşanma haberleri doğru mu?" sorusunu cevapsız bıraktı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Carlos Santana konser esnasında yere yığıldı! Rock müziğin efsanesi korkuttu

Bensu Soral isyan etti! "Güzellik algısını değiştirmeliyiz"

İLİŞKİLİ HABER

Bensu Soral isyan etti! "Güzellik algısını değiştirmeliyiz"
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

sawa 1 yıl önce

vay anasını sayın seyirciler,ne biçim üzüldüm ya la resmen dunyam basıma yıkıldı...

müslüm baba 2 yıl önce

hadi bakalım 2 yıl evlilik sonra ömür boyu nafaka ve mal varlığı,güzel iş vallaha,başka türlü farklı yaşta biriyle niye evlenilir