Hercai dizisinden hayranlarını üzen haber!

Başrolünde Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün yer aldığı Hercai dizisi, koronavirüs nedeniyle seti durdurma kararı almıştı. Dizinin sezon finali için herhangi bir bölüm çekmeyeceği ve yeni sezonda yeni bölümlerine başlanacağı belirtildi.

Koronavirüs salgını nedeniyle çekimlerini durdurup zorunlu sezon finaline gitmişti. Normal yaşama dönüşün başlamasının ardından dizinin de sete yeniden çıkması bekleniyordu. Ancak alınan kararla dizinin sezonunu kapattığı ve yeni bölümleri Eylül ayı itibariyle yayınlanacağı öğrenildi.

YOUTUBE'DE BİRİNCİ

Atv'nin Cuma akşamları yayınlanan ve sevildiği kadar eleştiri oklarının da hedefinde olan dizisi Hercai, 2019 yılı içerisinde kırılması zor bir rekora imza attı. Dizi, YouTube üzerinde diziler kategorisinde 1. sıraya yerleşti.

hercai dizisi

hercai dizisi

Proje, sadece ilk bölümüyle 24 milyon izlenmeye ulaştı. 2. sezonunda olan ve reytingleri de iyi giden Hercai'nin daha kaç sezon devam edeceği merak konusu.

hercai haberleri

hercai haberleri

Mide küçülten inanılmaz diyet! Doğal yollarla evde mide küçültmenin yolları

İLİŞKİLİ HABER

Mide küçülten inanılmaz diyet! Doğal yollarla evde mide küçültmenin yolları

BİR YORUM YAPIN 4

hasan 4 yıl önce

Rezil bi film, tabiki bu tür diziler bizde çokça var vede ne yazikki çokça da izlemekte, Allah gaflet uykusundan uyandırsın ümmeti.

yazık 4 yıl önce

bir ülke bir millet düşünün çoğu yahudi, projesi dizilerle uyutulan bir ülke uyandıklarında bir bakıcakalr ki ortadoğu işgal edilmiş büyük israil kurulmuş ahlak bitmiş edep bitmiş gavur gibi bir yaşantı şimdiden öğle zaten acınası ülke acınası ümmeti muhammed ağlancak haline güle nmillet ümmet

Toplam 4 beğeni

reis 4 yıl önce

çok saçma bir dizi bence

Toplam 1 beğeni

Mustafa 4 yıl önce

sence? derken? demekki sende izliyorsun

Toplam 0 Beğeni