Yasemin Özilhan kimdir? Mucize Doktor'daki büyük hata! İzleyicinin gözünden kaçmadı

Kızları ve eşiyle mutlu bir hayat süren ve geçtiğimiz yıllarda efsane olan Doktorlar dizisinde oynayan Yasemin Ergene Özilhan Mucize Doktor dizisinin kadrosuna dahil olmuştu. Dizide herkesin dikkatini çeken bir sahne oldu.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisi önceki akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Ancak dizideki bir senaryo hatası Twitter'ı salladı.Bir döneme damga vuran 'Doktorlar' dizisinde Doktor Ela karakterine hayat veren Yasemin Özilhan, Mucize Doktor dizisi ile 10 yıl aradan sonra oyunculuğa geri dönmüştü. Ancak Doktorlar dizisinde beyin cerrahi asistanlığı yaparken Mucize Doktor'da kardiyologluğa geçen Doktor Ela'nın, "Babamı kaybettikten sonra Fransa'ya gittim." sözleri Twitter'ı ayağa kaldırdı.



Dizinin sıkı takipçisi olan fanlar, Ela'nın babasının ölümünden sonra değil, Levent'in nikah masasında onu terk edip gitmesinden sonra Fransa'ya gittiğini ortaya çıkardı. Birçok sosyal medya kullanıcısı, bu konuda tweet atmaya başladı. Bölümlere kadar ayrıntı verdiler.

YASEMİN ÖZİLHAN EKRANLARA GERİ DÖNDÜ!

Mucize Doktor dizisinin merakla beklenen yeni bölümünün 2. fragmanında Doktorlar dizisinde Doktor Ela karakteri ile ekranlara gelen Yasemin Özilhan, Mucize Doktor’un yeni bölümünde yer alacak. Evlendikten sonra uzun bir süre oyunculuğa ara veren güzel oyuncu Yasemin Özilhan, daha önce yapmış olduğu bir röportajında tüm vaktini eşine ve çocuklarına ayırdığını söyleyerek ''Oyunculuk bitti'' demişti. Ekranlara gelen yeni bölüm fragmanında büyük bir sürpriz yaşandı. Sevilen oyuncu yeniden ekranlara döndü.

ELA AYRINTISI TWİTTER'DA TREND OLDU

FOX TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor'un 15. bölümü dün akşam sevenleriyle buluştu. Bu akşamki bölümü seyredenler Doktor Ela'nın soyadının değişmediğini ve 'Ela Altındağ' olarak hayatına devam ettiğini gördü. Ela, Kutsi'nin canlandırdığı Levent Atahanlı tarafından düğün günü terk edilmişti.

ela

ela

"ÇOK KEYİF ALDIM"

2009 yılında biten Doktorlar dizisinden tam 10 yıl sonra ekranlara geri dönen Yasemin Özilhan, "Çok keyif aldım. Eski anılarımı yad ettim diyebilirim. Oyunculuk, ara verilince unutulacak bir şey değil. Sevdiğim ve özlediğim bir işti. 10 yıl sonra tekrar tatmış oldum" dedi.

doktorlar ela

doktorlar ela

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Yasemin Özilhan'ın Doktor Ela karakteriyle diziye katılması ile izleyiciler büyük bir sürpriz yaşarken, sosyal medyada da "Doktor Ela" etiketi gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları söz konusu etiket ile binlerce yorum ve fotoğraf paylaştı. "Doktor Ela" etiketi Türkiye gündeminde zirvede yer aldı.

YASEMİN ÖZİLHAN KİMDİR?

22 Ocak 1985 tarihinde doğan ünlü oyuncu, Almanya’nın Hamburg şehrinde dünyaya gelmiş. Doktorlar, Aşk Oyunu, Koçum Benim gibi dizilerde rol aldı.İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümünden mezun olan Yasemin Ergene Özilhan 16 Temmuz 2011 tarihinde iş insanı İzzet Özilhan ile evlendi. Emine (d.2012) ve Ela (d.2013) adında iki kızı vardır.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 5

necati 4 yıl önce

Nasıl bir izah şekli anlamsız. Doktorlar dizisi ve bu dizi tamamen ayrı filmler. Ordaki hikaye farklı olur burdaki farklı.

Toplam 1 beğeni

Burak 4 yıl önce

Filmlerde ve dizilerde evren olur.Film evreni ,dizi evreni gibi..ABD dizilerinde buna benzer çok olay olur.Hatta ortak bölüm cekilir.Yeni yeni bizim ulkemizde bunlar deneniyor.Gercek hayatla karıştırmayın be dizi bu dizi..Yani kurgu...

Toplam 0 Beğeni

feb 4 yıl önce

çok sevilince saçmalıyolar

halıcı 4 yıl önce

bu dizinin de suyu çıkacak anlaşılan

Toplam 3 beğeni

samet 4 yıl önce

ne alaka

Toplam 0 Beğeni