Merve Özbey'e eşinden lüks hediye!

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, yeni yaşı için eşinden dudak uçuklatan bir hediye aldı. Özbey sevincini kimseyle paylaşamadı.

Yeni yaşına geçtiğimiz ay giren şarkıcı Merve Özbey'e eşi Kenan Koçak'tan lüks bir hediye geldi. Koçak, eşine 1 milyon lira değerinde bir Range Rover Sport armağan etti. Özbey'in bu hediyeye çok sevindiği ama çevresine dahi söylemeye utandığı öğrenildi.

ANNE OLMAK İSTİYOR

Yakın zamanda dünevine giren şarkıcı Merve Özbey, çocuk sahibi olma fikri hakkında konuştu. Özbey, “Tek çocuk büyüdüğüm için 3 ya da 4 çocuk isterim. Aile olmak çok güzel bir şey. Çok kalabalık bir aile olalım istiyorum.” açıklamasında bulundu.

BEKARLIĞA VEDA PARTİSİ

Önümüzdeki hafta nikah masasına oturmaya hazırlanan şarkıcı Merve Özbey, bir bekarlığa veda partisi düzenlemişti. Özbey'i yakın arkadaşları yalnız bırakmamıştı.

merve özbey haberleri

merve özbey haberleri

DÜĞÜN İÇİN 600 Bin TL

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, merdivenlerden düşerek ayak parmaklarını kırmış ve düğün tarihini 19 Ocak'tan 9 Şubat'a çekmek zorunda kalmıştı. Beşiktaş Zincirlikuyu’da bulunan Raffles Hotel’de evlenecek olan çift, düğünleri için her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşündü.

merve özbey kenan koçak

merve özbey kenan koçak

600 kişinin davet edildiği düğün için, toplamda 600 bin lira harcandı. Özbey'in, düğün için hiçbir masraftan kaçınmadığı gelen bilgiler arasında.

KAR TATİLİNE ÇIKTI

Merdivenden düşerek ayak parmaklarını kıran şarkıcı Merve Özbey, nişanlısı Kenan Koçak ile birlikte kar tatiline gitti. Şarkıcı Özbey, “Evet, ayağım kırık ama bu işlerime de tatilime de engel olmuyor. Sahneye de çıkmaya devam ediyorum.” açıklamasında bulundu.

merve özbey haberleri

merve özbey haberleri

NE OLMUŞTU?

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, talihsiz bir kaza yaşadı. Şarkıcı, merdivenlerden düşerek ayak parmaklarını kırdı. Durumu riskli olan Özbey, ayak parmaklarından ameliyat olacak.

merve özbey

merve özbey

Geçtiğimiz Pazar akşamı nişanlanan Özbey, Ocak ayında nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Özbey, bu süreçte yeni bir eve taşındı.

merve özbey kimdir

merve özbey kimdir

Ünlü oyuncu Amber Heard Ayasofya'yı ziyaret etti: Ne kadar şanslıyım ki burayı gördüm!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Amber Heard Ayasofya'yı ziyaret etti: Ne kadar şanslıyım ki burayı gördüm!

BİR YORUM YAPIN 0