Mesut Özil'in Uygur tepkisi sonrası Arsenal'in maçını yayından kaldırdı

Mesut Özil, Uygur Özerk Bölgesi'deki insan hakları ihlallerine ve buna sessiz kalan İslam dünyasına tepki gösteren bir paylaşım yapmıştı. Çin Merkez Televizyonu, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in maçını yayından kaldırdı.

Çin Devlet Televizyonu, Arsenal forması giyen Mesut Özil’in, Çin’de zulüm gören Uygur Türkleriyle ilgili paylaşımından dolayı Arsenal - Manchester City karşılaşmasını yayımlamayacağını duyurdu.

İŞTE MESUT ÖZİL'İN PAYLAŞIMI;

Pelin Akil'in ikizleri tavşan oldu! Ünlü oyuncudan mutlu aile pozu

İLİŞKİLİ HABER

Pelin Akil'in ikizleri tavşan oldu! Ünlü oyuncudan mutlu aile pozu
Oyuncu Aslıhan Gürbüz'ün İstanbul'u neden terk ettiği ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Aslıhan Gürbüz'ün İstanbul'u neden terk ettiği ortaya çıktı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Haliloğlu 4 yıl önce

82 milyondan daha etkili olduğunu düşünüyorum koca bir milleti mahkum koca bir ülkeyi hapishaneye çeviren ilkel vahşi işgalci yamyam ve vampir bir zihniyeti anlayışı ortaya koymuştur.