Ünlü şarkıcı Alişan'dan 'Kitabıma Ses Ol' projesine destek!

Ünlü şarkıcı Alişan, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'nın daveti üzerine Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nı ziyaret etti. Ünlü sanatçı, 'Kitabıma Ses Ol' projesine destek olmak adına, engelliler için kitap seslendirdi.

Fantezi müziğinin sevilen seslerinden Alişan, Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nı ziyaret etti. Burada engellilerle beraber vakit geçiren Alişan, 'Kitabıma Ses Ol' projesi kapsamında, görme engelli vatandaşlar için kitap okudu. Engelliler ile türkü söyleyip ok da atan Alişan, “Gelirken tek veya iki odalı küçük bir yer zannediyordum ama burası gerçekten bir saray.” açıklamasında bulundu.

Bağcılar Belediyesi'nin bir projesi olan 'Kitabıma Ses Ol' kapsamında, Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’na gelen Alişan, kendisini konuk eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’yla beraber buradaki atölyeleri gezdi.

Alişan, engelliler ile birlikte ok fırlattı.

Alişan, engelliler ile birlikte ok fırlattı.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile birlikte, Cemil Meriç’in “Bu Ülke” isimli kitabını okuyan ünlü şarkıcı, buradan engelliler için 5’er sayfa seslendirdi.

Yapılan çalışmalar hakkında konuşan Lokman Çağırıcı, “Yıllardır bu merkezde birçok güzelliğe şahitlik ettik. Yıllarca evinde mahkûm olan evladımızın burada başarılar elde ettiğini gördük. Eskiden engellisi olan ailelerin hep ağladığını görürdük ama bu mekânda kimsenin ağladığını görmedik. Ancak sevinçten ağladığını gördük. Yıllardır ailesine yük olarak görünen kardeşlerimizin burada kendilerine, ailelerine, millete, vatana faydalı olduğunu görünce mutluluktan uçtuklarını gördük.” dedi.

Alişan, engelliler için kitap seslendirdi.

Alişan, engelliler için kitap seslendirdi.

Ünlü şarkıcı Alişan ise, “Gelirken merkezi tek veya iki odalı küçük bir yer zannediyordum. İsim olarak öylesine konuldu diye düşünüyordum. Ama görünce çok şaşırdım. Burası gerçekten bir saray. Burada gezmekten çok büyük keyif aldım. Buranın halkı böyle bir başkana ve böyle bir yapıya sahip olduğu için çok şanslı. Bizim en büyük sorunumuz engelli kardeşlerimizin evden çıkamaması.  Hep evin içindeler topluma karışmıyorlar. Burada gördüm ki el sanatları gelişmiş birbirleriyle kaynaşmışlar. Burada hiçbir engel yok. Gurur duydum.  Allah bu kompleksi kazandırandan razı olsun.” açıklamasında bulundu.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve Alişan

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve Alişan

Program sonunda başkan Çağırıcı, engelliler ile bir araya gelen ünlü şarkıcı Alişan’a, Bağcılar Belediyesi Gönül Bağı üyelik sertifikasını takdim etti.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ 

BİR YORUM YAPIN 0