'Hercai'nin yıldızı Ebru Şahin reklam ücretini 2'ye kattı

Hercai dizisiyle şöhreti yakalayan oyuncu Ebru Şahin, reklam ücretini 2'ye katladı. Şahin, reklam filminde 1 milyon TL istedi.

Ünlü bir çorap firması Ebru Şahin'e reklam yüzü olma teklifinde bulundu. Şahin, kendisine 500 bin TL teklif eden markadan 1 milyon TL istedi. Marka bu isteği reddederek teklifini geri çekti.

Son dönemlerde reklam filmleriyle gündeme gelen genç oyuncu Ebru Şahin, Instagram hesabından paylaşımda bulunmaya devam ediyor. Şahin, kış aylarında çekilen bir fotoğrafını paylaşarak tbt yaptı. Oyuncu, kısa sürede övgü dolu mesajlar ve beğeniler toplamayı başardı.

Ünlü oyuncu Ebru Şahin, Instagram hesabı üzerinden atıyla bir fotoğraf paylaştı. Şahin, fotoğrafına shop yorumları yapanlara kırıldığını, "Aslında sadece fotoğraf çekilmek istemiştim şaha kalkıp, hatıra olsun diye. Atım geri dönüyordu ve o anda onunla aramızda oluşan bağ ile herhalde çok güzel bir fotoğraf ortaya çıktı. Photoshop diyenler oldu, kalbim kırıldı. Ama öyle bir şey yok. Çok güzel bir andı benim için." sözleriyle ifade etti.

İŞTE O FOTOĞRAF;

ebru şahin haberleri

ebru şahin haberleri

Hercai dizisinin başrol oyuncusu Ebru Şahin, kendisine şöhreti getiren Reyyan rolü hakkında konuştu. Şahin, ''Çok güçlü bir adalet arayışı var. Naif ve kırılgan bir kadın. Bana ve birçok insana, unuttuğumuz o masumiyeti ve saflığı hatırlattı. Ve tabii bu rolle çok fazla kişiye ulaşabilme fırsatı buldum.'' yorumunda bulundu.

GELEN TEKLİFLERİ REDDEDİYOR

Başrolünü oynadığı Hercai dizisiyle şöhreti elde eden ve dizide söylediği şarkıyla büyük beğeni toplayan Ebru Şahin'e, albüm teklifleri gelmeye başladı. Ancak Şahin, kendisine gelen teklifleri reddediyor.

hercai dizisi

hercai dizisi

Altyapısı olmadığını belirten oyuncu, “Albüm teklifleri de geldi ancak bu benim işim değil. İlerleyen zamanlarda dizi için yine söylerim. Onun dışında alt yapımı sağlamlaştırmadan böyle bir yola girmem.” açıklamasında bulunuyor.

Usta sanatçı Ayşe Kökçü ayağını kırdı

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı Ayşe Kökçü ayağını kırdı

BİR YORUM YAPIN 0