'Ya İstiklal Ya Ölüm' dizisinden ilk fragman geldi! Ya İstiklal Ya Ölüm ne zaman başlayacak?

Ünlü oyuncu İlker Kızmaz'ın Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırdığı, Kurtuluş Mücadelesi'ni anlatan TRT mini dizisi Ya İstiklal Ya Ölüm'ün heyecanla beklenen ilk fragmanı yayınlandı. Kadrosunda Dolunay Soysert, Mehmet Özgür ve Birkan Sokullu gibi isimleri de barındıran dizi, 6 bölümden oluşacak. Dizinin yayın tarihi de belli oldu. İşte Ya İstiklal Ya Ölüm dizisi hakkında tüm merak edilenler!

Kurtuluş Savaşı mücadelesini anlatan TRT mini dizisi Ya İstiklal Ya Ölüm'ün yayın günü belli oldu. İlker Kızmaz'ın Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracağı dizi, 16 Mart Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek.

YA İSTİKLAL YA ÖLÜM 1. BÖLÜM FRAGMANI

İlk olarak Kıvanç Tatlıtuğ'a teklif edilen ancak Tatlıtuğ tarafından reddedilen Mustafa Kemal Atatürk rolü, son olarak Payitaht Abdulhamid dizisinde rol alan İlker Kızmaz'ın oldu. TRT için çekilecek olan 'Ya İstiklal Ya Ölüm' adlı mini dizi, Kurtuluş Savaşı dönemini anlatıyor. İşte yakında başlayacak olan Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinin ilk fragmanı!

'YA İSTİKLAL YA ÖLÜM' DİZİSİ KONUSU

ilker kızmaz

ilker kızmaz

Dizi, Kurtuluş Savaşı zamanında İngilizler'in yurdu işgali ve verilen özgürlük, vatanı kurtarma mücadelesi anlatılıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda İlker Kızmaz, Mehmet Özgür, Dolunay Soysert, Birkan Sokullu, Serkan Keskin, Ushan Çakır, Rıza Kocaoğlu ve Altan Erkekli gibi isimler yer alıyor.

'EN ÇOK OYNAMAK İSTEDİĞİM ROL!'

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, kendisine Atatürk rolünün teklif edildiğini doğruladı ve projeyi kabul etmediğini açıkladı. Tatlıtuğ, projeyi kabul etmemisini şu sözlerle açıkladı:

"Evet, teklif doğrudur. En çok oynamak istediğim karakterlerden biri Atatürk olduğu için bu teklif onur vermiştir. Ancak daha önceden el sıkıştığımız başka bir projeye bağlı çekimlerimiz sebebiyle, TRT'nin bu teklifine maalesef olumlu cevap veremedik."

kıvanç tatlıtuğ kimdir

kıvanç tatlıtuğ kimdir

Son olarak Organize İşler 2 Sazan Sarmalı filminde rol alan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un, ekranın fenomen dizisi Çukur'a transfer olduğu iddia edilmişti. Bu iddia henüz netlik kazanmazken, oyuncuya başka bir projeden teklif gittiği öğrenilmişti.

Buna göre, Tatlıtuğ'un, 6 bölümlük bir mini dizide Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandırması istenmişti. Eğer Tatlıtuğ teklifi kabul etseydi, 'Ya İstiklal Ya Ölüm' adını taşıyacak olan dizide, Atatürk'ü canlandırmış olacaktı.

KIVANÇ TATLITUĞ ÇUKUR'DA İDDİASI

Ekranın en çok izlenen dizilerinden biri olan Çukur için heyecanlandıran bir iddia ortaya atıldı. Uzun süredir herhangi bir dizi projesinde yer almayan Kıvanç Tatlıtuğ'un Çukur'a gireceği iddia edildi.

çukur

çukur

Sert ve asi bir karakteri canlandırması beklenen Kıvanç Tatlıtuğ'un, Yaman'a düşman mı yoksa dost mu olacağı ise henüz bilinmiyor. Ancak sadece Tatlıtuğ'un diziye gireceği iddiası bile, Çukur seyircisini oldukça heyecanlandırdı.

kıvanç tatlıtuğ

kıvanç tatlıtuğ

Ceren Yılmaz hastanelik oldu! Zümrüdüanka dizisinin Zümrüt'ü Ceren Yılmaz kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Ceren Yılmaz hastanelik oldu! Zümrüdüanka dizisinin Zümrüt'ü Ceren Yılmaz kimdir?

BİR YORUM YAPIN 3

Bolvadinoli03 4 yıl önce

önce adam akili bi Fatih Sultan Mehmethan dizisi yapin kaçtane Fatih dizisi cekildi ve filmi hepsi fiyasko insAllah mehmet bozdag yapar da izleriz

Toplam 2 beğeni

Ayhan plt 4 yıl önce

Yaman değil yamaç

Mustafa 4 yıl önce

ikiside bos bunlar basrol oyuncusu degil

Toplam 3 beğeni