Beren Saat'ten bir Netflix müjdesi daha!

Geçtiğimiz ay yayına giren Atiye dizisindeki performansıyla kendine hayran bırakan Beren Saat, Netflix için yeni bir projeye imza attı.

Netflix'in ikinci orijinal Türk yapımı Atiye'de başrol olarak yer alan Beren Saat, Instagram hesabından şaşırtan bir paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabından yeni projesini duyuran Beren Saat, Netflix yapımı bir belgeselle anlaştı."Dünya'da Gece - Night on Earth Netflix Belgeseli" notuyla bir paylaşımda bulunan güzel oyuncu, belgeselde seslendirme yapıyor.

EŞİNDEN ÖVGÜ DOLU SÖZLER!

Yer aldığı Atiye dizisiyle yeniden gündeme gelen Beren Saat'e bir övgü de eşinden geldi. 

Kenan Doğulu'dan Atiye dizisiyle sevenleriyle buluşan eşi Beren Saat'e, "Her sahnesi mükemmel. Beren'in performansına bir kez daha hayran kaldım. Onunla gurur duyuyorum. Dünya çapında bir oyuncu. Mehmet ile harika partner oldular." dedi. 

Acun Ilıcalı'dan dava düştü haberlerine jet yanıt geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'dan dava düştü haberlerine jet yanıt geldi!
Çağla Şıkel ölümden döndü! Yürekleri ağza getiren kaza...

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Şıkel ölümden döndü! Yürekleri ağza getiren kaza...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0