Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Gökçe'si Nilsu Berfin Aktaş koronayı atlattı! Sete döndü...

Komedi dizileri arasında en çok beğenilen Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta Gökçe karakterini oynayan Nilsu Berfin Aktaş, koronavirüsünü atlattı. Sete geri dönen genç oyuncu, Aslıhan Güner ile paylaşım yaptı.

Geçtiğimiz haftalarda koronavirüs testi pozitif çıkan Nilsu Berfin Aktaş, evinde izole oldu. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Gökçe karakterini oynayan oyuncu süreci kolay atlattığını söyledi. Sete bir hafta ara verilerek diğer oyuncularda test oldu. Şimdi ise oyuncu yeniden sete döndü. Koronavirüsü atlatan oyuncu, dizinin baş kahramanı Aslıhan Güner ile paylaşım yaptı. 

nilsu berfin

nilsu berfin

 

GİGİ HADİD'E BENZERLİĞİ İLE ŞAŞIRTTI! 

Başrollerinde İsmail Demirci ile Aslıhan Gündoğdu'nun yer aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde yer alan Berfin Nilsu Aktaş, sosyal medyada paylaştığı son fotoğrafla ağızları açık bıraktırdı. Hayranları son paylaşımda genç oyuncuyu Gigi Hadid benzetti. İkiz kadar olan bu benzerlik herkesi şaşırttı. 

Gigi Hadid ve Nilsu Berfin Aktaş

Gigi Hadid ve Nilsu Berfin Aktaş

PEKİ KUZEY YILDIZI İLK AŞK DİZİSİNİN NİLSU AKTAŞ'I KİMDİR?

1998 yılında Ankara'da dünyaya gelen genç oyuncu Hamdi Alkan'ın jürisi olduğu Geleceğin Starı yarışmasında birinci gelerek adını duyurdu. Yetenek Evi Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Aktaş, ekranlara il kez Kuzey Yıldızı İlk Aşk ile geldi. Burada oynadığı Gökçe Mollaoğlu karakteri ile ciddi bir hayran kitlesi yakaladı. Yeteneği ile gönülleri feth eden oyuncu, 1.70 boyunca 52 kilodur. 2019 yılında "Rastlantı" adlı bir sinema filminde yer aldı. 

Koronavirüs'ü yenen Irmak Ünal: Akciğerim eski haline dönmedi

İLİŞKİLİ HABER

Koronavirüs'ü yenen Irmak Ünal: Akciğerim eski haline dönmedi
CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, koronavirüse yakalandı!

İLİŞKİLİ HABER

CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, koronavirüse yakalandı!

BİR YORUM YAPIN 1

Sedef 2 yıl önce

İyi

Toplam 1 beğeni