CZN Burak'tan çocukluk yıllarına ait paylaşım! Beğeni yağmuruna tutuldu

Sosyal medyada CZN Burak olarak kebapçı Burak Özdemir, Instagram hesabından paylaştığı son videoyla beğeni rekoru kırdı.

Çocukluk dönemlerinde çektiği video ile şimdi aynı pozu veren Czn Burak "hiç değişmemişsin" yorumları aldı. Önünde boyama kitabı ve pasta olan CZN Burak paylaşırken altına, "Söylenecek çok söz var ama söylemeyeceğim.Yalnızlığımı biliyorum ama mücadelemi sürdüreceğim" notunu düştü.

İŞTE O VİDEO;

EVİ YANAN AİLEYE YARDIM ETMİŞTİ!

'CZN Burak' lakaplı Burak Özdemir, bu defa evi yanan bir ailenin yardımına koştu. Ünlü şef, ailenin evini baştan aşağıya yeniledi ve içeriye de yeni eşyalar aldı. CZN Burak'ın paylaşımı kısa sürede milyonlarca görüntülenme ve beğeni aldı. CZN Burak'ın videosuna, usta oyuncu Cüneyt Arkın da "En güzel bağ sevgidir" yazarak yorum yaptı. Ayrıca birçok sosyal medya kullanıcısı videoyu kendi hesaplarında paylaştı. Haluk Levent'te paylaşanlar arasında yer aldı. 

Serra Pirinç, Mucize Doktor dizisine konuk oyuncu oluyor...

İLİŞKİLİ HABER

Serra Pirinç, Mucize Doktor dizisine konuk oyuncu oluyor...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 18

Reis 4 yıl önce

Gizli kalsın diyen arkadaşlar yanılıyor.Eskiden olsaydı doğru derdim.Ama şimdi hayırları aşikar yapmasında beis yok.Yoksa hayırseverler yokmuş gibi olacak.

Toplam 4 beğeni

Toygu 4 yıl önce

İlk defa adam ile beraber güldüm

Toplam 2 beğeni

bidost 4 yıl önce

sen şovu gördün dost, ben yüzü gülen çocukları.

Toplam 5 beğeni

tacettin 4 yıl önce

allah razı olsun insanlara örnek olma adına guzel seyler yapıyor

Toplam 6 beğeni

şov diyene bak 4 yıl önce

kadının evi yanmış mı yanmış çocuklarla ortada bu kış günü kalmış mı kalmış adam onların bu çaresizliğine çözüm buldu mu buldu şovu sevabı günahı ALLAH a kalmış seni bizi ilgilendirmez. o çocuklar gülüyorsa olay bitmiştir eleştireceğine madem gizli kalsın diyorsun sende git birini sevindir istersen gazeteye ilan ver yaptım diye yeterki bi mazlumu sevindir

Toplam 20 beğeni

osmanlı 4 yıl önce

hayrını gizli yapmadığı sürece şovmendir.

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun