Arda Turan maç dönüşü kapının önünde kaldı

Milli futbolcu Arda Turan, maç dönüşü anahtarlarını unuttuğu için kapı önünde kaldı. Turan o anı esprili bir yazıyla paylaştı.

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Arda Turan, dün akşam oynanan maç sonrası evine döndüğünde kapıda kaldı. Anahtarını unutan ve eşi ile oğlunun uyanmaması için arabada beklemeyi tercih eden Turan, bu anları sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı:

'Maçtan dönmüş... Anahtarını tesiste unutmuş...! Çocukları ve eşi uyanmasın diye zile basmayan...! Arabada cumartesi hayali kuran bir Arda yoklaması alırım.'

Sosyetik güzel Aslıhan Doğan ile evli olan Arda Turan, evlilik yıl dönümünü ailesinin evinde kutladı.

Galatasaray'da forma giyen Turan, maç sonrası annesinin evinde olan eşine bir demek kırmızı gül alarak jest yaptı.

arda turan ve oğlu hamza

arda turan ve oğlu hamza

Bu doğal hallerini sosyal medyadan paylaşan Turan'ı hayranları taktir etti. Hem eşini sevindiren hem de hayranlarının gönlünü kazanan Turan paylaştığı fotoğrafa "Kayınvalidesinde evlilik yıldönümü kutlayan gelin gibi gelin" notunu düştü. 

arda turanın samimi paylaşımı

arda turanın samimi paylaşımı

5 MİLYON DOLARA EV ALDI!

Yeniden Galatasaray forması giyen Arda Turan, sayısı her geçen yıl artan ailesi için evi büyüttü. Beykoz Çubuklu Vadi'de kiracı olarak oturdukları sitede bulunan en büyük evi 5 milyon dolara aldığı iddia edildi.

Ayrıca evin iç yapısını değiştiren Turan, üçüncü ve dördüncü çocukları düşündükleri için bu kararı verdiklerini yakın çevresine söylediği öğrenildi.

Galatasaray idmanında sürpriz konuk! Arda Turan, oğlu Hamza Arda Turan ile...İLİŞKİLİ HABERGalatasaray idmanında sürpriz konuk! Arda Turan, oğlu Hamza Arda Turan ile...

arda turanın aldığı ev

arda turanın aldığı ev

2 dönüm bahçeye sahip evin 5 odası 3 tane salonu bulunuyor. Pandemi döneminde ailesiyle daha sık vakit geçiren Turan, eşi Aslıhan Doğan'a da dizayn için yardım etti. 

Feyza Aktan'dan bakıcı Naz'ın iddilarıyla ilgili jet yanıt

İLİŞKİLİ HABER

Feyza Aktan'dan bakıcı Naz'ın iddilarıyla ilgili jet yanıt

BİR YORUM YAPIN 51

Mustafa54 2 yıl önce

Demekki sahur yapmıyorlar enazindan sahura kalkarlardi

ahmet canayakın 2 yıl önce

bune ya ardayımı örnek gösteriyorsunuz bu turk milletine hadi ordan ne örften nede başka birşeyden anlar

Toplam 1 beğeni

hüsam 2 yıl önce

dünden beri parlatıyolar bu yaramaz adamı

Murathan 2 yıl önce

Çok duygulandım vahh vahhh ne habermiş

Talat Dinçer 2 yıl önce

Arda kendi kendinin reklamını yapmış...5 milyon dolara villa almış..Fakır için ne kadar harcamış..Yada ne kadar zekat vermiş fitre vermiş....

Yorumların Tümünü Okuyun