Serra Pirinç, Mucize Doktor dizisine konuk oyuncu oluyor...

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor'a Serra Pirinç isimli genç oyuncu konuk olacağı haberleri geldi.

Bizim Hikaye dizisindeki Müjde karakteriyle tanınan Serra Pirinç, yayınlandığı ilk bölümden itibaren reyting rekorları kıran Mucize Doktor dizisine konuk oluyor. Gelecek hafta yayınlanacak olan 22. bölümüne konuk olacak olan Serra Pirinç hangi rolle diziye dahil olacağı ise henüz bilinmiyor.

Otizme farkındalık sağlayan Mucize Doktor dizisi, Bursa Otizm Derneği'ni sette ağırladı. Otizmli çocuklar sette oyuncularla birlikte keyifli dakikalar geçirdi. O anlar sosyal medyaya böyle yansıdı.

Yayınlandığı ilk günden itibaren geniş bir hayran kitlesine ulaşan Mucize Doktor dizisi, 18. bölüm fragmanı da yayınlandı. Tanıtıma damga vuran isim ise oyuncu Beren Gökyıldız oldu. 

ALİ VEFA, BETÜŞ'Ü TEDAVİ EDECEK

Dünyaca ünlü The Good Doctor uyarlaması olan Mucize Doktor'un yeni bölümüne, Kocamın Ailesi, Anne, Bizim Hikaye ve Kızım dizilerinde rol alan Beren Gökyıldız konuk oyuncu olarak katılacak. Beren Gökyıldız'ın canlandırdığı Betüş karakteri, Doktor Ali Vefa'nın hastası olarak tedavi altına alınıyor.

mucize doktor beren gökyıldız

mucize doktor beren gökyıldız

CZN Burak'tan çocukluk yıllarına ait paylaşım! Beğeni yağmuruna tutuldu

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak'tan çocukluk yıllarına ait paylaşım! Beğeni yağmuruna tutuldu
Eda Taşpınar abarttı! Bu kez de gözünü Iguana’ya dikti

İLİŞKİLİ HABER

Eda Taşpınar abarttı! Bu kez de gözünü Iguana’ya dikti
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Samet 4 yıl önce

Beren gökyıldız yaşın gibi davranmalı Onun yüzünden diziye bakamıyorum