YASEMİN / 14.01.2020 09:47

Haftanın öne çıkan magazin haberleri

Yasemin'in Objektifinden haftanın magazin haberleriyle karşınızdayız. Son magazin haberleri neler, ünlüler dünyasında ne oluyor? En son yerli ve yabancı magazin haberleri ve tüm ayrıntılar bu videoda! Gelin birlikte izleyelim...

RESTİ ÇEKTİLER! PRENS HARRY VE EŞİ MEGHAN KRALİYET AİLESİNDEKİ ÜST DÜZEY GÖREVLERİNDEN ÇEKİLDİ…

İngiltere'de Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle, sosyal medya hesapları Instagram'dan yaptıkları yazılı açıklamada Kraliyet ailesinin "üst düzey" üyeliğini bırakacaklarını duyurdu. Çift, bundan sonraki zamanlarını İngiltere ve Kuzey Amerika arasında böleceklerini de belirtti.  Harry ve Meghan'ın Instagram üzerinden yaptıkları açıklamaya, Instagram takipçileri de yoğun ilgi gösterdi. Açıklamanın 6. saati itibarıyla Instagram paylaşımı 1 milyon 120 binden fazla kez beğenildi, yaklaşık 62 bin yorum yapıldı.

ARDA TURAN'DAN EŞİ ASLIHAN DOĞAN'A İKİNCİ ÇOCUK HEDİYESİ!
İkinci bebeklerinin erkek olduğunu öğrenen Aslıhan Doğan'a futbolcu eşi Arda Turan doğum hediyesi aldı. Arda Turan ilk oğulları Hamza Arda dünyaya geldiğinde eşine 2.5 milyon TL’lik zırhlı cip almıştı. İkinci kez baba olduğunu öğrenince de eşi Aslıhan Doğan Turan'a şöyle bir teklifte bulunmuştu: “Dile benden ne dilersen.” Aslıhan Doğan Turan tercihini sanattan yana kullanmış. İstanbul’daki ünlü bir galeriden heykel seçmiş. Doğum hediyesi heykel önümüzdeki günlerde evlerine teslim edilecekmiş. Aslıhan Doğan Turan daha önce yaptığı açıklamada “4 çocuğumuz olsun istiyoruz” demişti.

ACUN ILICALI, SURVİVOR TÜRKİYE'NİN TARİHİNİ AÇIKLADI! İŞTE 2020 SURVİVOR TARİHİ
TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor Türkiye'nin ne zaman başlayacağı belli oldu. Acun Ilıcalı, heyecanla beklenen yarışma programının şubat ayında ekranlarda olacağını duyurdu. Şubat 2020'de başlayacak 'Survivor'un yeni sezon yarışmacıları arasında ilk belli olan isim oyuncu Ersin Korkut oldu. Acun Ilıcalı, Survivor'ın ilk şampiyonu Uğur Pektaş'ın ise yüzde 90 ihtimalle 2020 kadrosunda yer alacağını söyledi. 
Sevilen yarışma, bu yıl Ünlüler-Gönüllüler olarak iki takım halinde oynanacak. Geçtiğimiz yıl Türkiye-Yunanistan olarak iki farklı ülke yarışmacılarının performans sergilediği programda, Yusuf Karakaya şampiyonluk ipini göğüslemişti.

TOLGA SARITAŞ ÇİVİ ROLÜYLE 'ÇUKUR'A GİRİYOR!
Çukur dizisine Nejat İşler'den sonra bir oyuncu daha dahil oluyor. Medya kulislerinde yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş'ın Çukur'a katılacağı konuşuluyor. Son olarak Ferhat ile Şirin dizisinde karşımıza çıkan ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş çıkan haberler hakkında henüz bir açıklama yapmadı. 
Yeni bölümlerde Çukur dizisinde yer alması beklenen oyuncunun dizi de Çivi karakterine hayat vereceği konuşuluyor. 


EZGİ SERTEL’İN KİLOLARI YEMEKTEN DEĞİL BEBEKTEN
Ünlü sunucu Ezgi Sertel, ikizlerine kavuşmak için gün sayıyor. Bir hayli kilo aldığı gözüken ünlü sunucu hayatının en güzel dönemini geçirdiğini açıkladı.
 Sunduğu yemek programları ile tanınan ve iştahı ile dikkat çeken Ezgi Sertel, geçtiğimiz yıl Arka Sokaklar’ın oyuncusu Ozan Çobanoğlu ile evlenmişti. Mutlu evlilikleri süren çift, bugünlerde ikiz bebeklerini kucaklarına alacak. Sertel, daha önce iki kez hamile kalmış ancak bebeklerini düşürmüştü. Ünlü sunucu şimdilerde hamileliğinin 33. haftasını geride bıraktı. İkiz erkek bebeklerini kucağına almak için gün sayan Sertel, Instagram hesabından hamilelik sürecini paylaşıyor.

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ İLE ECEM ÖZKAYA BOŞANDI!
Son yıllarda boşanan ünlüler sayısı oldukça arttı. Şimdi de boşanma haberi 2010 yılında evlenen Mustafa Üstündağ ve Ecem Özkaya'dan geldi. Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığı “Muro” karakteriyle ünlenen Mustafa Üstündağ, 'Cümbür Cemaat Aile' dizinin setinde tanıştığı Ecem Özkaya ile 2010 evlenmişti. 2013 yılında ilk çocukları Ahmet Kaan isminde çocukları olan çift, 10 yıllık evliliklerini bitirdi.

FAHRİYE EVCEN DOĞUM SONRASINDA TIĞ GİBİ ZAYIFLADI! REKORA KOŞUYOR
Hamilelik döneminde aldığı kilolarıyla herkesin dilinde olan güzel anne Fahriye Evcen, doğum kilolarından kurtuldu. Sağlıklı ve zayıf görünümüyle dikkat çeken Fahriye Evcen, tığ gibi incecik kaldığı son halini Instagram'da takipçileriyle paylaştı. Oğlu Karan'ın hamileliğinde aldığı fazla kilolarıyla magazin gündeminden düşmeyen Fahriye Evcen, doğum sonrası zayıf görünümüyle dikkatleri üzerine çekiyor. Son zamanlarda oğlu Karan ile yaptığı paylaşımla rekor kıran oyuncu Fahriye Evcen, attığı story'de zayıf görünümü ile takipçilerini şaşırttı.

ÇUKUR OYUNCULARI ARAS BULUT İYNEMLİ VE ÖNER ERKAN KARŞILIKLI OYNADI!
Fenomen dizi olan Çukur dizisinin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli ve Öner Erkan karşılıklı oynadı. O anlar sosyal medyada paylaşıldı. Video paylaşım rekoru kırdı. Sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerden biri olan oyuncu Aras Bulut İynemli, başrolünde oynadığı Çukur adlı dizinin setinden dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Soğuk havalara inat Çukur'un çekimlerine devam eden oyuncular, kendilerini sıcak tutmak için karşılıklı dans etti.

MEHMET ALİ ERBİL YENİDEN HASTANEYE KALDIRILDI!
Ünlü oyuncu Mehmet Ali Erbil, uzun süre sonra tekrar kamera karşısına geçmiş ve sağlık durumu hakkında bilgiler vermişti. Erbil'in apar topar hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Tam 258 gün süren yaşam mücadelesinin ardından taburcu olan ve geçtiğimiz günlerde kameralar karşısına geçen sanatçı Mehmet Ali Erbil, yeniden hastaneye kaldırıldı. Apar topar Maslak'taki özel bir hastaneye götürülen Erbil'in hastaneye sedyeyle geldiği belirtilirken, sağlık durumu hakkında bir açıklama yapılmadı.

SIRADAKİ VİDEO
  • corumlu 14.01.2020 16:12 / 1 kişi beğenmiş /

    Allah ona şifalar versin. hayrını artıracak bir zaman nasip etsin. Amin

  • aziz baba 14.01.2020 15:27 / 1 kişi beğenmiş /

    önyargılı olmayın..hüsnü zanda bulunun..suizanda değil..öyle böyle hepimiz biliyoruz yaşamını..ama arka planda içinde ne var bilmiyoruz...bir müslüman olarak ne olursa olsun,Allah şifa versin diyorum..herkese suizanda değil hüsnü zanda bulunmayı tavsiye ediyorum

  • İlhami Sazak 14.01.2020 15:17 /

    Dua bekleyen şahsın veciz! sözü; ''boş ver sağlığı zengin olursan sağlıklı da olursun.'' Ne diyelim parayla bulur inşallah sağlığını.....

  • kaptan44 14.01.2020 13:18 / 7 kişi beğenmiş /

    adam insanlık ahlak dürüstlük namına ne yapmış hayatı onla bunla para zoruyla fingirdeşerek geçmiş toplum için hiç bir yapıtı örnek davranışı yok dua bekliyor ne diyelim yinede bir insan olarak Allahşifasını versin

  • mali 14.01.2020 12:47 / 6 kişi beğenmiş /

    hayatında Allahı anmayan bir insana niçin dua edelim.Yaptığı programlarda bir gün islamı yüceltecek söz söyledi mi?

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla