Demet Özdemir 4 bin dolara hakkında çıkan haberleri sildiriyor...

Son günlerde oynadığı dizi nedeniyle sık sık gündeme gelen Demet Özdemir avukatı aracılığıyla hakkında çıkan haberleri 4 bin dolara sildiriyor.

Demet Özdemir, özel hayatının kariyerinin önüne geçmesi nedeniyle düğmeye bastı. Adının başkalarıyla anılmasından rahatsızlık duyan Özdemir, sanal alemde temizliğe girdi. Özdemir, hakkında çıkan aşk haberlerini arama motoru Google’da alt sıralara aldırmak için bu hizmeti sağlayan şirketlerle görüşmeye başladı.

demet özdemir

demet özdemir

Avukatı aracılığıyla görüşmeler yapan oyuncu, bunun için 4 bin doları ( 23 bin 500 TL) gözden çıkardı.

Kenan İmirzalioğlu'ndan Ümmü Gülsüm Genç hakkında ilk yorum

İLİŞKİLİ HABER

Kenan İmirzalioğlu'ndan Ümmü Gülsüm Genç hakkında ilk yorum
Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say 50 yaşına girdi!

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say 50 yaşına girdi!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

uCube 4 yıl önce

Hakkında çıkan haberleri 23 bin'e ancak avukatı silebilir. Peki ahirette ki, dosyaları nasıl sildirecek hiç düşünmüş mü? ;)))