Çağatay Ulusoy milyonluk teklifi o isim yüzünden reddetti!

Proje için aldığı kilolarla bir dönem gündemden düşmeyen Çağatay Ulusoy, bedelli askerlikten yararlanarak vatani görevini yerine getirmişti. Ünlü oyuncu eski partneri Serenay Sarıkaya ile birlikte oynaması için gelen milyonluk teklifi reddetti.

Hayranları Türkiye sınırlarını aşan Çağatay Ulusoy’a, dünyaca ünlü bir dizi ile film platformundan yeni bir proje teklif edildi. 29 yaşındaki genç oyuncuya başroldeki partnerinin de Serenay Sarıkaya olacağı söylendi. Magazin kulislerinde konuşulan haberlere göre; Ulusoy, Sarıkaya’yla birlikte kamera karşısına geçmeyi kesin bir dille reddetti. Yapımcılara “Hayır” yanıtını veren Ulusoy, Serenay Sarıkaya ile bir daha aynı projede yer almamaya kararlı.

ŞARKICI OLUYOR!

Oyuncu Çağatay Ulusoy, Youtube müzik platformuna dönüş yaptı. Evde gitarıyla yaptığı besteleri kanalında seslendirecek olan Ulusoy, daha önce rol aldığı projelerde amatör olarak şarkılar seslendimişti. Ulusoy’un kendi imzasını taşıyan  parçaların beğenilip beğenilmeyeceği merak konusu oldu. 

ASKERLİK BİTTİ!

Mamak'taki MEBS Okul ve Eğitim Komutanlığı'nda askerlik görevini sürdüren Çağatay Ulusoy'un hayranları, birlik telefonunu kilitledi. Ulusoy'u yemin töreninde de yalnız bırakmak istemeyen hayranlar, yemin töreninin bitiminde genç oyuncuyu çıkışta karşılamayı planlıyorlar.

FOTOĞRAF PAYLAŞTI

1990 doğumlu 30 yaşındaki yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy bedelli askerlik yapıyor. Bedelli askerlik için tıraş olan Ulusoy'un fotoğrafı sosyal medyayı salladı. Son olarak Netflix dizisi Muhafız'da başrol oynayan genç oyuncunun asker tıraşı olduğunu gören sevenleri 'En büyük asker bizim asker' yorumları yağdırdı. Vatani görevini yapmak için Ankara Mamak'taki birliğine teslim olan Çağatay Ulusoy'dan ilk fotoğraf..

İŞTE ÇAĞATAY ULUSOY'UN YENİ İMAJI:

Futbolcu Ahmet Dursun baba oluyor! Instagram'dan paylaştı...

İLİŞKİLİ HABER

Futbolcu Ahmet Dursun baba oluyor! Instagram'dan paylaştı...
Ünlü sanatçıdan tokat gibi paylaşım! Şehit sayısı artsın diye...

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü sanatçıdan tokat gibi paylaşım! Şehit sayısı artsın diye...
Ünlü oyuncu Levent Can'dan kötü haber! Levent Can kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Levent Can'dan kötü haber! Levent Can kimdir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 5

adem 4 yıl önce

mapistan ne ara cikti

zaza 4 yıl önce

en büyük asker bizim asker de bedelli yap bu ne yaman çelişkidir

Toplam 1 beğeni

Adanalı 4 yıl önce

1990 doğumlu olan biri nasıl 26 yaşında oluyor???

Toplam 1 beğeni

şahoğlu 4 yıl önce

30 yaş yazıyor yukarda ama sonradanmı düzelttilerki

Toplam 0 Beğeni

selim 4 yıl önce

Bu uyuşturucu müptelası insanları gençlere örnek diye lanse etmeyin lütfen.

Toplam 11 beğeni