Öğretmen dizisi final yapıyor! Öğretmen dizisi konusu nedir?

Fox TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Öğretmen dizisi adeta rekor üstüne rekor kırmıştı. Perşembe günleri ekrana gelen dizi koronavirüs nedeniyle çekimlerine ara verilmişti. Yeni sezon tanıtımında da yer alan dizinin final yapacağı kesinleşti.

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen Öğretmen dizisinin final tarihi belli oldu. Dizi, 9. bölüm sonrasında ekrana veda edecek. Dizi için daha önce yapımcı şirket Medyapım'dan şu açıklama yapılmıştı:

"Bugün sosyal medyada çıkan haberleri okuyunca işin aslını #bizdenduyunistedik. Yayınlandıktan 4 bölüm sonra pandemi sebebiyle ara verdiğimiz dizimiz ‘’Öğretmen’’ için geri sayım başladı. 32 bölüm daha ve her bölüm artan bir heyecanla hangi derslerin alındığını izlemeye hazır mısınız?"

Gençlik dizisi Öğretmen, ilk bölümüyle ekrana gelmişti. Öğretmen dizisinde İlker Kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin ve Şerif Erol gibi önemli isimler buluştu. İntihar eden Rüya ile Akif öğretmen ve eşi arasında nasıl bir bağlantı olduğunu çözmeye çalışan izleyiciler diziyi ilk bölümden Twitter'de trend yaptı. İlker Kaleli'nin muhteşem performansıyla izleyicilerden tam not aldı. Akif öğretmenin performansı akıllara La Casa De Papel dizisinin başrol oyuncusu Profesör'ü getirdi. Bunun yanı sıra dizinin Youtube kanalındaki abone sayısı artmaya başladı. Ayrıca dizinin ilk bölümü İnternette rekor izlendi. 

ÖĞRETMEN DİZİSİNİN YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU!

Yayınlandığı ilk günden itibaren beğeniyle takip edilen Fox Tv ekranlarının reyting dizisi Öğretmen bu hafta yayınlanacak mı? Öğretmen Dizisi yeni bölüm fragmanını göremeyen izleyiciler dizinin bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağını merak etmeye başladı.

29 Nisan Çarşamba günü Fox tv ekranlarında olması beklenen Öğretmen Dizisi bu akşam FoxTv'nin yayın akışında görünmüyor. Sebebi ise ülkemizde yaşanan ve dünyayı etkisi altına alan koronavirüs tedbirleri. Bu kapsamda bir çok dizi gibi Öğretmen Dizisi dizinin çekimlerine ara vermek zorunda kaldı.

Son olarak Öğretmen dizisiyle ilgili yeni bir karar alındığı öğrenildi. Öğretmen dizisi yeni bir değişiklik yaşanmazsa 27 Mayıs'ta sete çıkacak. Bu gelişme dizinin hayranlarını heyecanlandırdı. Dizinin yeni bölümlerinin ne zaman ekrana geleceği ise henüz merak konusu.

ÖĞRETMEN DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Tanıtımlarıyla merak uyandıran, yapımcılığını MEDYAPIM ve MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu’nun oturduğu 'Öğretmen' dizisi bu akşam ilk bölümü ile ekranlara geldi. Çekimleri hala devam eden Öğretmen dizisi oyuncu kadrosu ile dikkat çekmeyi başardı. Daha başlamadan Google'da en çok arananlar listesinde yerini alan Öğretmen dizisinin rakipleri Kuruluş Osman, Çok Güzel Hareketler, Zemheri ve Jet Sosyete olacak. Fizik Öğretmeni Akif Erdem'in öğrencilerine bir insanlık dersi verebilmek için uygulayacağı metot herkesi şaşırtması sonrasında dizinin konusu adeta merak ediliyor.

ÖĞRETMEN DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

1. bölümü dikkat çeken Öğretmen dizisinde hikayenin baş kahramanı olan Fizik Öğretmeni Akif Erdem. Öğrencilerine bir insanlık dersi verebilmek için yaptığı çalışmalarla herkesi şaşkına çevirecek Öğretmen dizisi, ilk başta ciddiye almayan öğrencileri yaptıklarını görünce büyük bir korku yaşayacak.   Yalnız Akif Öğretmen; bildiğimiz, alıştığımız öğretmenlerden daha farklı bir ders anlatma yöntemi kullanmaktadır. Akif Erdem, bu son dersi için öncelikle Küçükkapı Lisesi 12A sınıfını rehin alır ve bir bomba kullanarak sınıfı okulun geri kalanından kopartır. Çocuklar ve Akif artık dışarı çıkamayacaklardır… Ve Akif Öğretmen; çocuklara bir soru sorar; “12A sınıfı öğrencisi Rüya Örnek’in ölümüne aranızdan kim sebep olmuştur?”

İlker Kaleli'nin canlandırdığı idealist öğretmen, öğrencisinin başına gelen bu olayın peşini bırakmaz ve o'nu ölüme iten olaylar zincirinin peşine düşer.

KORE DRAMASINDAN UYARLAMA!

2020 yılına girdiğimizden beri televizyonlarda birden çok dizi yayına girdi. Yeni dizi haberleri de gelmeye devam ediyor. Fox TV bu sezon Mucize Doktor dışında yeni bir Kore draması uyarlamasını ekrana getirmeye hazırlanıyor. Önümüzdeki aylarda yayına girecek olan Öğretmen dizisinin kadrosu tamamlandı. Başrollerinde İlker Kaleli'nin yer alacağı dizi, Mr. Hiiragi’s Homeroom dizisinin uyarlaması olacak.

ÖĞRETMEN DİZİSİNDE HANGİ OYUNCULAR YER ALIYOR?

Dizinin kadrosunda İlker Kaleli, Ceren Moray , Afra Saraçoğlu , Efekan Can ,Elif Ceren Balıkçı , Serkan Keskin , Serhat Kılıç, Ezgi Gör gibi isimler yer alıyor. Kadın dizisinin yerine yayınlanacak olan Öğretmen dizisi, Salı akşamları ekrana gelecek.

Kerem Bürsin: Kadınları savunmak, beni daha az erkek yapmaz!

İLİŞKİLİ HABER

Kerem Bürsin: Kadınları savunmak, beni daha az erkek yapmaz!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 12

Japon Ki 3 yıl önce

Mucize Doktor Kore dizisinden, Öğretmen Japon dizisinden uyarlama.

tuna 3 yıl önce

öğretmen mini dizi.orjinalinde 7. bölüm final bölümdü.peki uyarlamasının 32 bölüm olması birazcık garip

Engin Erek 3 yıl önce

Diziye okulun planıyla giriş yapılıyor. Öğretmen de La caste Papeldeki profesörün aynısı. Ne zaman özgün, bambaşka bişey çekecez? Merak ederim.

güler civanbay 4 yıl önce

yanlıs gün olmuş hafta sonu olmalıydı öğrencilerde izlemeliydi

Toplam 9 beğeni

şevin 4 yıl önce

bir yanlışlık olmuş mucize doktor japonya değil güney Kore uyarlaması

Toplam 2 beğeni

Sevgi 4 yıl önce

Şevin öğretmen dizisi Japonya dramasından uyarlama.

Toplam 2 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun