Bergüzar Korel'e takipçisinden şoke eden mesaj: Gebermeniz için her gün...

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu. Korel hikayesinde yaptığı açıklamada, yaşadığı sanal zorbalığa dikkat çekti ve aldığı şoke eden mesajı paylaştı. Ünlü oyuncunun açıklaması sosyal medyaya büyük yankı uyandırdı.

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medya hesabında bir süre önce DM ve yorum özelliğini kapatmıştı. Bu durum sebebiyle tepki ve soru alan Korel, konuya ilk kez açıklama getirdi. Oyuncu, bu kararı almasında 2. çocuğuna hamileyken aldığı 'Gebermeniz için her gün dua ediyorum.' şeklindeki mesajın etkili olduğunu söyledi. Korel'in hikayeler kısmında yer verdiği açıklaması şu şekilde:

'Eminim bir çok kişi yorumlarım ve DM'lerim kapalı olduğu konusunda sitemkar eleştirilerde ulunuyor, sebebini merak ediyor. Çünkü artık kötü sözün de onu söyleyen kişinin de kontrolsüz ve vahşi bir şekilde bana dokunmasını istemiyorum, daha doğrusu o kişinin bana dokunduğunu sanmasına izin vermiyorum.

Artık sadece içimden geleni, gözümün gördüğünü korkmadan otosansür uygulamadan paylaşmak istiyorum. Söylenen her şeyi ciddiye alıp, üzülüp, o insanı kazanmaya çalışıp açıklama yapmayı da bıraktım. Ne zaman biliyor musunuz? İkinci yavruma hamileyken DM kutuma düşen bir mesajdan sonra... 'Pi.in ve senin gebermen için her gün dua ediyorum'

Aman bırak hasta onlar deyip kestirip atmayın artık. Böyle diye diye vücut bulmuş bu şeytanlığı besleyip duruyoruz. Ben kendimi, psikolojimi bu iletişim yolunu keserek koruyorum. Belki çelişkili gelecek yazdıklarım ama diğerini başaracak gücüm de isteğim de yok artık.

Bir yerlerde sanal zorbalığa uğrayan birileri var ise özellikle yaşı küçük kardeşlerim bu yazdıklarımı okuyorsa eğer bunun bir suç olduğunu bilin ve lütfen ailenizle paylaşın. Sessiz kalmayın!'

Ahmet Kural ile Sıla Gençoğlu davasında yargılama başladı

İLİŞKİLİ HABER

Ahmet Kural ile Sıla Gençoğlu davasında yargılama başladı
Mutasyonlu virüse yakalanan Toygun Ateş hayatını kaybetti! Toygun Ateş kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Mutasyonlu virüse yakalanan Toygun Ateş hayatını kaybetti! Toygun Ateş kimdir?
Ünlü oyuncu Berkay Ateş kuralları hiçe saydı! Yakalanınca panik yaptı

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Berkay Ateş kuralları hiçe saydı! Yakalanınca panik yaptı

BİR YORUM YAPIN 2

TÜRK 3 yıl önce

bu insanların vatana millete bir faydası yok neden haber yapılıyor merak ediyorum

Toplam 3 beğeni

Anadolu 4 yıl önce

Zenginin malı bizim gibi asgari ücret linin çenesini yorar......

Toplam 4 beğeni