Berna Laçin'in 'Hayal Satıcı' oyunu Samsun'da iptal edildi

Oyuncu Berna Laçin'in büyük Elazığ ve Malatya depreminin olduğu akşam attığı skandal deprem vergisi tweeti hak ettiği cezayı almaya devam ediyor. P&G firması'nın Laçin ile olan reklam anlaşmasını feshetmesinin ardından, Samsun Büyükşehir Belediyesi de Berna Laçin'in rol aldığı 'Hayal Satıcı' oyununun programını iptal etti.

24 Ocak akşamı Elazığ'da gerçekleşen 6.8'lik deprem, tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Tek yürek olan vatandaşlar, hem yardım kampanyalarına hem de arama kurtarma çalışmalarına katılarak Elazığlı ve Malatyalı depremzedelerin yanında oldular. Acun Ilıcalı, Yılmaz Erdoğan, Haluk Levent, Cedi Osman, Esra Erol, Demet Akalın, Yalın ve Şahan Gökbakar gibi isimler, Elazığ ve Malatya için sessiz kalmayıp büyük yardım kampanyaları düzenleyip yardımda bulunurken oyuncu Berna Laçin ise başka dertlerin peşine düşmüştü. Laçin'in attığı skandal tweet cezasız kalmadı. Hakkında soruşturma da başlatılan oyuncunun, P&G firmasıyla olan tüm reklam anlaşmaları firma tarafından feshedildi. Şimdi de Samsun'da oynayacağı oyun iptal edildi. Samsun Büyükşehir Belediyesi, Laçin'in de rol aldığı Hayal Satıcı oyununun şehirdeki gösterimini iptal etti.

berna laçin deprem tweeti

berna laçin deprem tweeti

ŞARKICI ALİŞAN'DAN SERT TEPKİ

Laçin, depremin olduğu akşam skandal, 'Hop güncelleme 6.5... Biliyorsunuz bir dereceden sonra o ilde vergi filan depremden dolayı muafiyet alıyor.' tweetini attı. Laçin'in bu tweetine şarkıcı Alişan'dan yanıt gecikmemişti. Alişan'dan Laçin'e, 'Ülkemiz bir felaket yaşıyor, herkes seferber olmuş yardım etmek için, akrabası orada olanlar var, telefon başında iyi haber bekleyenler.. Bir de bunun gibiler var, deprem olmuş, insanlar ölmüş ama onun tek derdi Devleti eleştirmek, umurunda mı felaket?' sözleriyle karşı tepki gelmişti.

BERNA LAÇİN'E BOYKOT

Anında sert tepkiyle karşılaşan Laçin, kendini savunmak için yersiz açıklamalarına devam etse de vatandaşlar, bir bulaşık markasının yüzü olan Berna Laçin'i bir daha görmek istemediklerini dile getirerek, markayı boykot etmeye başlamışlardı. Twitter'de TT olan konuya yönelik ise bulaşık deterjanı markasından herhangi bir açıklama gelmemişti.

berna laçin boykot

berna laçin boykot

Ünlü şarkıcı Yonca Evcimik'ten Emine Erdoğan'a övgü dolu sözler

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Yonca Evcimik'ten Emine Erdoğan'a övgü dolu sözler
Son dakika: Türkiye-İran sınırında 5,8 şiddetinde yeni deprem

İLİŞKİLİ HABER

Son dakika: Türkiye-İran sınırında 5,8 şiddetinde yeni deprem

BİR YORUM YAPIN 19

Gökhan 4 yıl önce

Sadece yazık acıyoruz

Toplam 5 beğeni

Üzgün 4 yıl önce

Bu deterjanda fazla kimyasal olduğunu duymuştuk hiiç almadık .artık bedava verseler almayız.o kadın ordan gideceek !

Toplam 17 beğeni

Cemre 3 yıl önce

Zaten almadiysan ne kadar etkin olabilir ki

Toplam 0 Beğeni

İsadem 4 yıl önce

Fairy iyi temizlese Berna Laçini temizlerdi.

Toplam 32 beğeni

Ali 4 yıl önce

Evet işte tepkimiz bu olmalı berna laçin varsa artık fairy almak yok

Toplam 26 beğeni

Vatandas 4 yıl önce

Bir daha FAIRY almakmı....

Toplam 22 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun