Türk sinemasının 'Ömercik'i son yolculuğuna uğurlandı!

Yeşilçam filmlerinin meşhur çocuk yıldızı Ömer Dönmez hayatını kaybetti. Usta sanatçılar Hülya Koçyiğit, Filiz Akın, Türkan Şoray ve Cüneyt Arkın, Ömercik ile ilgili duygulandıran paylaşımlarda bulundular. Ömer Dönmez için dün öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, törende yer aldı ve acılı aileye başsağlığı diledi.

KOAH hastalığı sebebiyle hayatını kaybeden Yeşilçam'ın unutulmaz çocuk yıldızlarından Ömer Dönmez, dün Üsküdar’da bulunan Selimiye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenazeye; Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yeşilçam sanatçıları Ediz Hun, İzzet Günay ve aynı zamanda Dönmez'in teyzesinin kızı da olan Ayşecik mahlaslı Yeşilçam'ın çocuk yıldızlarından Zeynep Değirmencioğlu katıldı.

Hulusi Akar

Hulusi Akar

Deniz Kuvvetleri Eski Komutanı emekli Oramiral Vural Bayazıt'ın cenaze törenine katılmak amacıyla Üsküdar Selimiye Camii'nde bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Dönmez'in cenaze törenine de katılarak abla Hamiyet Özdinç'e başsağlığı dileklerini iletti.

ömercik cenaze

ömercik cenaze

SANATÇILARDAN DUYGULANDIRAN PAYLAŞIMLAR

Yeşilçam'ın Ömercik'i Ömer Dönmez'in ölümü, usta sanatçıları yasa boğdu. Hülya Koçyiğit, Filiz Akın, Türkan Şoray ve Cüneyt Arkın, Dönmez ile rol aldıkları filmlerden kareler paylaşıp mutsuzluklarını belirttiler.

ömercik filmleri

ömercik filmleri

Koçyiiğit, 'Filmlerde evladım olarak bağrıma bastığım sevgili Ömer Dönmez, seni sevgiyle, özlemle her zaman anacağım.' mesajını paylaşırken, Akın, 'Erken Yeşilçam dönemindeki filmlerde çocuk rollerinde akla gelen melek yüzlü oyuncuyu kaybetmenin hüznüyle.', Şoray ise 'Canım Ömercik çok üzgünüm...Nurlar içinde uyu.' yazdı. Arkın da yalnızca 'Ömercik.' mesajını ekledi.

KOAH HASTALIĞINDAN VEFAT ETTİ

Yeşilçam filmlerinde oynadığı Ömercik rolleriyle şöhreti elde eden, geçirdiği bir kaza sonucu tek gözünü kaybeden Ömer Dönmez, KOAH hastalığı sebebiyle hayatını kaybetti. Ölüm haberini yeğeni Tolga Acar verdi.

mercik son dakika

mercik son dakika

Acar yaptığı paylaşımda, 'Dayım Ömer Dönmez'i (Ömercik) kaybettik. Cenaze öğlen namazına müteakip Üsküdar Selimiye Camii'nden kalkacaktır. Allah rahmet eylesin.' ifadelerine yer verdi.

BİR YORUM YAPIN 0