Fenomen CZN Burak'ın restoranında cinayet! CZN Burak'tan yalanlama...

Sosyal medyada CZN Burak olarak tanınan Burak Özdemir'in sahibi olduğu restoranında, iki garsonun servis kavgası cinayetle sonuçlandığı ve iş arkadaşını öldüren garsonun müebbet hapsi istendiği iddia edilmişti. CZN Burak'tan konuyla ilgili yalanlama geldi.

CZN Burak, hakkında çıkan iddialarla ilgili açıklamada bulundu. CZN Burak, “Hakkımızda başlık cümlesiyle sadece dikkatleri çekmek için bahsedilen gazete haberi 1 sene öncesinde işletmemiz ile alakasız Levent metrosu önünde yaşanmış bir olaydır. Karalama ve prim amaçlı bu haberin şahsıma ve işletmemiz ile hiçbir ilgisi yoktur. Biz bu yalan haberlerin ne amaçla yapıldığını çok iyi biliyoruz. Bütün sevenlerimize ilgileri ve destekleri için çok teşekkür ederim.” ifadeleriyle haberleri yalanladı.

CİNAYET İŞLENDİ İDDİASI

CZN Burak adıyla yaptığı devasa büyüklükteki yemekleriyle şöhreti elde eden Burak Özdemir'in sahibi olduğu Levent'teki restoranda cinayet işlendiği iddia edildi. İşletmede garson olarak çalışan Zekeriya H. ve Mehmet G. adlı iki garson arasında, servis açma kavgası yaşandığı, iddiaya göre Mehmet G., Suriye uyruklu ekip arkadaşı Zekeriya H.'den servis açmasını istediği fakat Zekeriya H. bu isteği yerine getirmediği için sözlü tartışmanın restoran içerisinde sakinleştirilse de dışarıya taştığı belirtildi.

CZN Burak, ünlü isimlerin de restoranına gittiği bir işletmeci

CZN Burak, ünlü isimlerin de restoranına gittiği bir işletmeci

Yine iddiaya göre; Zekeriya H., Mehmet G.'ye dışarıda bir yerde buluşma davetinde bulundu. Gecenin geç saatlerinde bir araya gelen ikili arasında yeniden tartışma çıktı. Sinirlerine hakim olamayan Mehmet G., belindeki silahı çıkarıp Zekeriya H.'ye 2 el ateş etti. Zekeriya H., olay yerinde vefat etti.

czn burak kimdir

czn burak kimdir

Polisi arayıp cinayeti itiraf eden Mehmet G., müebbet hapis istemiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın ardından İfadesine başvurulan işletme sahibi Burak Özdemir'in de, her iki kişinin de restoranında çalıştığını, daha önce herhangi bir tartışmaya şahit olmadığını ve olayı diğer çalışanlarından öğrendiğini belirttiği iddia edildi.

BİR YORUM YAPIN 3

Caki 4 yıl önce

Bu cocuga hic isinamadim ,cok yapmacik duruyor

Toplam 2 beğeni

Ali34 4 yıl önce

Bu nu nedense hiç sevemedim yüzünde riya var

Toplam 1 beğeni

Nesdahl 4 yıl önce

Böyle yerde davetli olsam da yine yemek yemem, nasil insanlar aklim almiyor

Toplam 3 beğeni