Burcu Esmersoy pandemi yasaklarını değerlendirdi: Düzene girmek zorundayız

Emirgan'da spor yaparken görüntülenen Burcu Esmersoy, yeniden getirilen yasaklar hakkında konuştu. Esmersoy, önüne geçmek için yapılması gerektiğini söyledi. Bunun için de halkında oldukça duyarlı olmasını hatırlattı.

Sahilde spor yapmaya aracıyla gelen Burcu Esmersoy, kendisini görüntüleyen muhabirlerle ayaküstü konuştu. 9 yıl aradan sonra ülkemizde düzenlenen F1 tanıtımında yer aldığı için mutlu olduğunu belirtti.

burcu esmersoy f1 yarışlarında yer aldı

burcu esmersoy f1 yarışlarında yer aldı

Yeniden getirilen yasaklar hakkında ise "Ben market alışverişlerimi yine az az yapacağım, bu dönemde biraz düzene girmek zorundayız. Yaz aylarında biraz rehavete kapıldık, unuttuk. Tüm bunların cezasını çekmeden toparlanmak iyi gelecek" şeklinde konuştu.

burcu esmersoy emirganda spor yaparken görüntülendi

burcu esmersoy emirganda spor yaparken görüntülendi

KARANTİNADA GÖNÜLLÜ OLDU!

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, gönüllü yardım elçisi oldu. Ev Hayat Dolu kampanyasına yardımda bulunan Esmersoy, ununla yetinmedi. Hazırladığı kolileri elleriyle dağıttı. Esmersoy, şiddet mağduru ve yalnız yaşayan kadınların evine giderek yardım kolilerini ulaştırarak gönülleri fethetti.

burcu esmersoy yardım kolilerini dağıtırken

burcu esmersoy yardım kolilerini dağıtırken

BURCU ESMERSOY'DAN YILLAR SONRA GELEN İTİRAF!

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, babası ile arasının yıllardır neden bozuk olduğunu itiraf etti. Söze "çok eziyet görmüş ve sevgisiz kalmış bir çocukluğum var" cümlesiyle başlayan Esmersoy, ekranlardaki şatavatlı hayatının yanı sıra bitmeyen bir psikolojik savaşının olduğunu itiraf etti. Uzm. Psk. Gökhan Çınar'ın YouTube kanalına katılan Esmersoy, küçük yaşta anne ve babasının ayrılması ardından yaşadığı korkunç olayları anlattı.

"BABAM TUVALETTE BENİ DÖVDÜ!"

Esmersoy daha sonra çocukken babası tarafından maruz kaldığı şiddetten bahsetti. O sırada genç sunucunun sesi titremeye başladı:

"Babanla ilgili bir ana git denildiğinde hep evdeki küçük tuvalete kapatılıp hortumla hiç acımadan bana vurduğunu hatırlıyorum. 3-4 yaşındaki bir çocuktum. Çok gereksiz ve sebepsiz buluyorum bunu."

Defne Samyeli’den annelik açıklaması!

İLİŞKİLİ HABER

Defne Samyeli’den annelik açıklaması!

BİR YORUM YAPIN 20

fenasi bey 3 yıl önce

simdi bu ulkede bir prof boyle bir daire alamayacak omur boyu calismayla...bu karilar ki sanatci gecinerek nasil alabiliyor...SONRA GERI KALDIK...bacak arasi gostermenin revacta oldugu ulke geri kalmaya mahkum.......

türkm 3 yıl önce

yardım eskidendi gizli yapılsın ...yaptığın kişi gücenmsin vs....ama hayır ben kim yardım ediyorsa görmek isterimmmmm

Durali 3 yıl önce

Burcu sen kendini ne zannediyorsun yakışmıyor artık evinin kadını ve var ise çocuklarının anası ol ama çalış edebilme saygı duyduklarını hanım efediliginle

yunus 3 yıl önce

açıktan yapılan yardım iyidir herkez birbiriyle yarışır gizli yaptım e kimsenin haberi olmadı ozaman herkez diyecekki bende gizli yaptım o zaman kim yardım yaptı kimse yardım yapmadı

Toplam 1 beğeni

aliveli 3 yıl önce

akpartinin zengin ettiği chpliler bodrumda tatildeler...biz de kilyosa denize gidelim.

Toplam 5 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun