Demet Akalın'dan Okan Kurt'a doğum günü sürprizi

Şarkıcı Demet Akalın, 39 yaşına basan hayat arkadaşı Okan Kurt'un doğum gününü kızı Hira ile birlikte kutladı. Kurt, eski eşinin sürprizine; sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla teşekkür etti.

 Demet Akalın, eski eşi Okan Kurt'un doğum gününü kızı Hira ile birlikte evde organize ettiği parti ile kutladı. Kurt için özel bir pasta yaptıran Akalın, üzerine, "Seni çok seviyoruz babiş" yazdırdı. Sürpriz için ailesine teşekkür eden Okan Kurt, "Aşklarım benim, sizi çok seviyorum. Doğum günümde beni unutmayan dostlarımın hepsini yüreğinden öpüyorum. Sağ olun, var olun" ifadelerini kullandı.

 

 

ÜNLÜ POPÇU DEMET AKALIN KİMDİR?

23 Nisan 1972 yılında Gölcük, Kocaeli'de dünyaya gelen Demet Akalın, Neşe Erberk'in ajansında mankenlik yaparak medya dünyasına ilk adımını atmıştır. Sonrasında  1990'larda çeşitli sinema filmlerinde ve televizyon dizilerinde oyunculuk yaptı.

2004 yılında çıkardığı Banane albümünde bulunan "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödüllerinden "Yılın Şarkısı" ödülünü aldı.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 49

Derya 3 yıl önce

İyi yapmışsın fakirlere yardımın

Toplam 1 beğeni

tunctunc 3 yıl önce

Her yerde bir konu ilguili illaki orda boy böstercek biktik beyaa..$imdide kizi ayaklari.

ekrem 3 yıl önce

devamını yine bekleriz..yazık saçama para harcayacağınıza dağıtın fakire..devam...arkası kesilmesin..

Toplam 1 beğeni

çağdaş 3 yıl önce

Demeti herzaman nedense bülent ersoya benzetiyorum.

Toplam 3 beğeni

altair 3 yıl önce

budistmisin ki tütsü yapıyorsun nazar duasi ayeti dururken bidatlardan medet ummak niye

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun