Hadise kız kardeşi Hülya Açıkgöz'e nefret kustu!

Şarkıcı Hadise geçtiğimiz yıldan beri mahkemelik olduğu kız kardeşi Hülya Açıkgöz'e karşı olan davayı kaybetti. Hadise kardeşine sosyal medyadan ateş püskürdü.

2019 yılının başından beri ablası Hülya Açıkgöz ile "hadise.com" isimli domain adresi üzerine davalık olan Hadise davayı kaybetti. Mahkemenin kararından sonra sosyal medya hesabından nefret kusan Hadise "O hala senin kız kardeşin demekten vazgeçin. Zehirli insan zehirlidir!" sözleriyle tepkisini gösterdi. 

hadise ve kardeşleri

hadise ve kardeşleri

HADİSE ANNESİNİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI!

Geçtiğimiz senelerde ailevi sorunlarla gündeme gelen Hadise, bu sene ise ailesiyle olan sorunları çözmeye başladı. Yeniden bir araya gelen aile anne Gülnihal Açıkgöz'ün doğum gününü kutladı. Hadise de sosyal medya hesabından annesiyle olan bir fotoğrafı paylaşarak "Bugün 20 Şubat senin doğduğun gün Annem. Seni,beni, bizi kimse bilemez. Ben bilirim.Sen bilirsin. Bazen zor bazen kolay ama hep el ele iyi günde, kötü günde yanındayım. Yanımdasın. Hala her sahne öncesi sana mesaj atmadan, senden cevap gelmeden rahat etmiyorum. Senin duan olmadan sahneye çıkamıyorum.Seni senden çok seviyorum. İyi ki doğdun annem" notunu yazdı.

HADİSE VE ANNESİ

HADİSE VE ANNESİ

KİM KARDASHİAN'A BENZETİLDİ!

Hadise daha önce yaptığı bir paylaşımında ise dünyaca ünlü sosyetik güzel Kim Kardashian benzetildi. 

HADİSE KİM KARDASHİANA BENZETİLDİ

HADİSE KİM KARDASHİANA BENZETİLDİ

Türkücü Aydın Aydın'ın klibindeki kötü hikaye gerçek oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Türkücü Aydın Aydın'ın klibindeki kötü hikaye gerçek oldu!

BİR YORUM YAPIN 0