Hasan Kaçan'dan 'Tövbeler Olsun' adıyla TRT'ye yeni dizi!

Usta sanatçı Hasan Kaçan, TRT ekranlarına yeni bir dizi hazırlıyor. Tövbeler Olsun adını taşıyan dizinin yönetmenliğini, Serdar Akar yapacak.

Usta sanatçı Hasan Kaçan, diziye yöneliyor. Ekmek Teknesi dizisinde canlandırdığı Heredot Cevdet rolüyle özdeşleşen sanatçı, Tövbeler Olsun dizisini TRT için hazırlayacak. Dizinin yönetmenliğini, Serdar Akar yapacak. Proje için cast çalışmalarına başlandı.

HASAN KAÇAN'DAN 'ROBİN HOOD' TEPKİSİ!

Usta isim Hasan Kaçan, Bağcılar Belediyesi'nin düzenlediği bir programa katıldı. Sanatçı, yardıma ihtiyacı olan kişilere para dağıtan ve halk arasında Robin Hood adıyla bilinen hayırsever iş insanı hakkında ilk kez konuştu. Kaçan, kişinin Robin Hood olarak anılmasına, "Bizim hayırseverlikle anılacak olan ismimiz Robin Hood mudur?" diyerek tepki gösterdi.

Hasan Kaçan

Hasan Kaçan

Gençlerin sanata yönelmesi gerektiğini de belirten Kaçan, "Belediyelerin spora yönelik hizmetleri var. Çocuklar sağlıklı bir fizik için buralarda yüzme, basketbol, voleybol öğreniyor. Fiziği sağlam olması önemli ama sağlıklı bir ruha da sahip olmak lazım. Sağlıklı ruha sahip olmadıktan sonra kendine, ailene, vatanına, milletine ne kadar faydalı olur? Onu düşünmek lazım. O yüzden evlatlarımızı spora yönlendirdiğimiz kadar sanata da yönlendirirsek onların iç dünyalarını da sağlıklı tutma imkanını vermiş oluruz. Sanat dediğin şey ruha nezaket, incelik, letafet ve merhamet katar. Yaradan tarafından bize verilen o güzellikleri canlı tutar. O yüzden muhakkak sanatla alakadar olun." yorumunda bulundu.

Oyuncu Feride Çetin, Hercai dizisi ile ilgili konuştu

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Feride Çetin, Hercai dizisi ile ilgili konuştu
Yılmaz Erdoğan çiftlik kurdu ve organik tarıma başladı! Peki Yılmaz Erdoğan kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Yılmaz Erdoğan çiftlik kurdu ve organik tarıma başladı! Peki Yılmaz Erdoğan kimdir?
Sosyetik güzel Ayşe Kucuroğlu'nun  7 bin 500 TL'lik ayakkabıları olay oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Sosyetik güzel Ayşe Kucuroğlu'nun 7 bin 500 TL'lik ayakkabıları olay oldu!

BİR YORUM YAPIN 5

CAHİL 4 yıl önce

Bizim HEREDOT DİYE TARİHÇİMİZMİ VARDI DİZİLERDE İSMİNİ HEREDOT DİYE KULLANDIN

Toplam 1 beğeni

Adem ÖZTÜRK 4 yıl önce

Aslını batıya satmış bir milletten bu gibi benzetmeler duymak çok acı verici. robin hoot dediğiniz kişi hırsızlık yapıp sözde ihtiyaç sahiplerine veriyor. yani alın teriyle kazandığı helalinden değil. ALLAH için bırakın artık batı özentisini. özümüze ait kelime kullanamıyorsanız konuşmayın...

Toplam 1 beğeni

ahmed cabak 4 yıl önce

aynen öyle hasan abim Bizler Zeynel Abidinleri Anlatmalıyız Sanal alemin Oluşturduğu Yabanci isimleri Değil...

Toplam 7 beğeni

Doktor 4 yıl önce

Adam sonuna kadar haklı..

Toplam 7 beğeni

ahmet 4 yıl önce

bizim robin diye bir kahramanımız yok bizde hızır aleyhisselam var

Toplam 12 beğeni